Angelina Jolie e insarcinata

De cateva saptamani, pagini intregi din ziare au fost umplute cu speculatiile ca frumoasa Angelina Jolie este din nou insarcinata. Actrita nu a confirmat pana in acest moment si poate ca multe lume era tentanta sa creada ca sarcina este o inventie a presei. Niciodata insa nu iese fum fara foc!

Judecand dupa ultima aparitie a vedetei in varsta de 32 de ani, nu mai incape indoiala ca Angie urmeaza sa devina mama. Nu mai este nevoie de nicio declaratie oficiala prin care milioanele de admiratori sa fie instiintati despre fericitul eveniment ce va avea loc. Rochia aleasa de Angelina pentru o reuniune mondena vorbeste de la sine. La festivitatea de decernare a premiilor pentru filmul independent, partenera de viata a lui Brad Pitt s-a prezentat imbracata intr-o rochie neagra, mulata, care a lasat la vedere o burtica evidenta. „Sunt foarte, foarte fericiti”, a precizat o sursa. „Sunt incantati ca isi vor mari familia”, a continuat apropiatul cuplului.

Angelina si Brad sunt in momentul de fata parintii a patru copii: Maddox, 6 ani; Pax, 4; Zahara, 3; si Shiloh, un an. Dintre acestia, doar micuta Shiloh este rezultatul dragostei lor. Ceilalti au fost adoptati din diferite colturi ale lumii.


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole