Angelina Jolie e insarcinata

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Angelina Jolie e insarcinata

De cateva saptamani, pagini intregi din ziare au fost umplute cu speculatiile ca frumoasa Angelina Jolie este din nou insarcinata. Actrita nu a confirmat pana in acest moment si poate ca multe lume era tentanta sa creada ca sarcina este o inventie a presei. Niciodata insa nu iese fum fara foc!

Judecand dupa ultima aparitie a vedetei in varsta de 32 de ani, nu mai incape indoiala ca Angie urmeaza sa devina mama. Nu mai este nevoie de nicio declaratie oficiala prin care milioanele de admiratori sa fie instiintati despre fericitul eveniment ce va avea loc. Rochia aleasa de Angelina pentru o reuniune mondena vorbeste de la sine. La festivitatea de decernare a premiilor pentru filmul independent, partenera de viata a lui Brad Pitt s-a prezentat imbracata intr-o rochie neagra, mulata, care a lasat la vedere o burtica evidenta. „Sunt foarte, foarte fericiti”, a precizat o sursa. „Sunt incantati ca isi vor mari familia”, a continuat apropiatul cuplului.

Angelina si Brad sunt in momentul de fata parintii a patru copii: Maddox, 6 ani; Pax, 4; Zahara, 3; si Shiloh, un an. Dintre acestia, doar micuta Shiloh este rezultatul dragostei lor. Ceilalti au fost adoptati din diferite colturi ale lumii.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 23 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9758 RON
GBP 1 x GBP = 5,7677 RON
USD 1 x USD = 4,6712 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 23 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
10 °C

Ploaie moderată

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner