JANET JACKSON SE MARITA!

Janet Jackson s-a hotarat sa oficializeze in sfarsit relatia cu iubitul sau, producatorul Jermaine Dupri, cel care ii este altauri de mai bine de sase ani. Cei doi au decis sa organizeze o ceremonie privata, fara prea mult fast, chiar la sfarsitul acestui an.

Se pare ca artista si-a schimbat punctul de vedere si este gata sa devina pentru a treia ora sotie. Cu doar cateva luni in urma, ea declara ca nu crede ca se va mai casatori dupa cele doua mariaje esuate. Janet s-a casatorit prima data in 1984 cu prietenul sau de atunci, cantaretul James De Barge. Cand familia a aflat de aceasta casatorie, au obligat-o pe artista sa o anuleze. Cel de-al doilea mariaj al sau a fost deasemenea tinut secret. S-a aflat ca a fost casatorita cu Rene Elizondo, de abia atunci cand acestia au depus actele de divort in 1999.

Increderea lui Janet in casatorie parea ca s-a sfarsit, ea afirmand  ca " Dupa doua divorturi, credeam ca sunt blestemata. Poate casatoria nu este pentru mine. Poate eu sunt de vina pentru ca nu a functionat. Am fost intotdeauna fidela. Am incercat mereu sa dau ce e mai bun pentru ca relatia mea sa mearga. Am fost intotdeauna loiala. Dar poate ca eu sunt problema."

Insa acum Janet a lasat aceste ganduri sumbre in urma si este pregatita sa imbrace pentru a treia oara rochia de mireasa.


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole