Angelina Jolie, la un pas de despartire de Brad Pitt

Chiar daca este implicata de mai bine de doi ani intr-o relatie cu unul dintre cei mai sexy barbati celebri, despre Angelina Jolie s-a zvonit recent ca s-a distrat de minune in compania fostului iubit al lui Kylie Minogue, Oliver Martinez. Actrita a sarbatorit alaturi de colegul de breasla, debutul ei ca regizor, in stil mare.

Dupa o petrecere oficiala de la hotelul Gansevoort, unde partenera lui Brad Pitt a servit vin, Angelina si-a indreptat atentia spre o petrecere privata. Incurajata de muzica, actrita a incins repede atmosfera printr-un dans senzual, special pentru Oliver. „S-a intors catre el si a inceput sa danseze foarte sexy”, a declarat o sursa pentru revista US. „Cei doi chiar flirtau”, a mai povestit un participant de la petrecere.

Povestea cu Angelina fermecandu-l pe fostul partener al lui Kylie Minogue a venit in acelasi timp in care o amica a actritei a povestit ca relatia cu Brad Pitt a ajuns la final. Cele doua vedete au stat in ultima vreme destul de mult timp departe una de cealalta, Angie fiind foarte ocupata cu productia „A place in time”. In timp ce partenera lui muncea in New York, Pitt a avut grija de cei patru copii ai cuplului in casa din Los Angeles. „Tot timpul in care Angie a fost departe de Brad a simtit ca si cum o povara i-a fost luata de pe umeri. Ea mi-a spus: «Abia astept sa am parte de libertate»”, a declarat apropiata actritei. Mai mult, se pare ca vedeta s-a confesat prietenei, povestindu-i ca totul intre ea si Brad „s-a terminat…nu a fost sa fie”.

Ti-a placut articolul ? Nu uita de share: