Radu (ex O-Zone) si-a deschis studio de inregistrari

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Radu (ex O-Zone) si-a deschis studio de inregistrari

Pentru cei ce se intreaba ce se mai intampla cu cei trei membri ai celebrei formatii O-Zone, raspunsul este foarte simplu, cel putin pentru unul dintre ei.

Radu Sirbu, supranumit si “Picasso”,  si-a deschis de curand un studio de inregistrari si productie audio la cele mai inalte standarde, bugetul acestuia fiind  estimat la 130 000 de euro ! Insa RadU nu se opreste aici, pentru ca urmeaza sa amenajeze si o sala de dans in incinta acestuia. Aparatura din studio a fost adusa la comanda din SUA de catre o firma specializata in domeniu. Studioul fiind proiectat, conform indicatiilor interpretului, de ingineri acusticieni dupa standarde internationale.

Inainte de a fi membru al trupei O-Zone, Radu Sirbu detinea un studio de creatie pentru copii si adolescenti care se bucura de un real succes in Republica Moldova. Insa odata cu includerea sa in  trupa  de succes international, nu a mai putut sa se ocupe de respectivul studio, tot timpul fiind dedicat interminabilelor turnee, sedinte foto, emisiuni si inteviuri. Asa ca acum, dupa cinci ani, Radu a hotarit sa-si indeplineasca unul dintre vise, acela de a avea propriul studio de inregistrari in care sa produca atat propriile albume, cat si albumele altor artisti.

De ce un studio de inregistrari si nu o alta afacere, poate mai profitabila?! «Muzica e un lucru pe care-l fac cu multa pasiune, iar acest studio reprezinta  realizarea unei  dorinte mai vechi, nu neaparat punerea bazelor unei afaceri foarte profitabile!», spune RadU. 

Primul proiect ce urmeaza sa iasa din acest studio va fi chiar un nou album si un nou single semnat RadU ! Acesta, conform declaratiei artistului, va semnala o schimbare totala de stil, atitudine si imagine.  De asemenea, va accentua o latura mult mai matura a acestuia.  Albumul va contine si cateva colaborari cu alti interpreti.

Asa cum era de asteptat, nu au intirziat primele comenzi, asa ca Radu Sirbu lucreaza la albumul unui interpret care urmeaza sa apara si pe piata muzicala din Romania.

“Acum nu pot sa spun prea multe despre acest proiect pentru ca este abia la inceput. Sunt convins totusi ca o sa fie un proiect de succes pentru ca e diferit de  ceea ce se intimpla pe  piata muzicala din Romania.”, zice RadU.

In afara acestor proiecte, Radu asteapta CD-uri demonstrative de la tinerii talentati ce doresc sa se afirme  in muzica. De asemenea, RadU cauta persoane cu experienta dornice sa lucreze intr-un studio de inregistrari.  Materialele sunt asteptate pe adresa de mail studio@radusirbu.ro. Cei interesati pot afla mai multe detalii accesand site-ul oficial al artistului, http://www.radusirbu.ro/.

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 18 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9681 RON
GBP 1 x GBP = 5,9215 RON
USD 1 x USD = 4,5404 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 18 iulie 2024

Acum la Bucureşti
32 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner