Anul asta facem un mare party! Xperiment In Transylvania

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Anul asta facem un mare party! Xperiment In Transylvania

Intre 8 si 10 iulie 2016 va avea loc in Zona Dragusel (Judetul Brasov), un mare party intr-un cort deschis, in aer liber, powered by In Transylvania: Xperiment In Transylvania.

DJ si super-Drummers vor face atmosfera 24/24, trecand prin funk, pop, indie-rock, disco-dance, progressive, electronica, ambientala.

Xperiment In Transylvania foto zona 2Cu influente afro, funk si disco, Omul Tzuc va mixa avandu-l invitat pe percutionistul Lolo Noukpetor; French Connection vine de la Rooly&Vlad care vor mixa alaturi de tobosarul trupei Toulouse Lautrec; Supaul cu Mera Dexter si Nori, sub labelul UNUM si Nek tin petrecerea pana dimineata, Alexei de la Travka vine cu colegul sau de trupa, Cristian, Calin mixeaza impreuna cu tobosarul Chris Olsman de la The Amsterdams; din Sibiu il avem pe Agent Suciu, pentru noptile tarzii de pe platoul Xperiment In Transylvania. Bogdan Serban si Alex Anghel (RADIO GUERRILLA) va vor aminti de playlistul celui mai temerar fenomen radio din Romania, asa ca Imi place sa LogOut cu Bogdan Serban pe iarba de la Xperiment In Transylvania.

Terenurile de fotbal sunt la 100 de metri distanta, campingul e primitor, obiectivele turistice sunt nenumarate, Aventura Park Dragus e aproape, iar pentru biciclisti, zona e grozava!

Intrarea este accesibila si tot ce ne-am propus este sa ne simtim bine impreuna.

Biletele si abonamentele se pot achizitiona de pe Myticket.ro si din reteaua Magazinelor Diverta: http://bit.ly/MyTicketXperiment si http://bit.ly/BileteXperiment, dar si de la intrarea in zona de party, la urmatoarele preturi: abonament (3 zile) – 25 lei; bilete de o zi – 15 lei.

Mai multe informatii gasiti pe https://www.facebook.com/InTransylvania

Fbk event: https://www.facebook.com/events/920181944770838

Evenimentul este organizat de catre Fundatia Comunitara Tara Fagarasului si cofinantat de catre Consiliul Judetean Brasov.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 23 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9745 RON
GBP 1 x GBP = 5,8379 RON
USD 1 x USD = 4,5878 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 24 mai 2024

Acum la Bucureşti
13 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner