Selfie69 – Cum arată posterul interzis de Facebook al celui mai așteptat film românesc din 2016

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Selfie69 – Cum arată posterul interzis de Facebook al celui mai așteptat film românesc din 2016

Afișul comediei Selfie69, regizat de Cristina Iacob – prequelul / continuarea celui mai bine vândut film românesc al anului 2014, #Selfie – a fost interzis zilele trecute de rețeaua de socializare Facebook, după ce a fost postat de echipă pe pagina filmului. (https://www.facebook.com/SelfieYourMovie).

Trailerul filmului, aici.

Vizualul reprezintă un corp uman reinterpretat, în care buricul actriței Olimpia Melinte este continuat în jos de buzele Crinei Semciuc, ce țin între ele un inel de căsătorie. Afișul te provoacă să gândești ce vrea să spună, este o metaforă, altfel decât ne-am obișnuit sa vedem până acum la filmele de acest gen. Alături de titlu, Selfie69, apare tagline-ul It’s a fucking lovestory.

Selfie69.2_Screen Shot 2016-06-24 at 00.55.25Afișul răspunde poveștii filmului, o comedie romantică ce continuă istoria celor șase personaje din #Selfie, care de data aceasta caută confirmarea dragostei… prin căsătorie.

Regizoarea Cristina Iacob, autoarea celui mai bun debut regizoral de după 1989, spune că “după libertatea de exprimare dobândită în urma multor ani de cenzură, ultimul lucru la care m-aș fi așteptat era ca Facebook-ul să interzică afișul nostru, mai ales pentru că este departe de a fi ceva vulgar. Putem pune o întrebare, tot pe facebook, fanilor filmului: ce părere au despre acest afiș? Cred ei că e ceva ce ar trebui interzis? Mi-am dat seama după acestă experiență că facebook-ul nu are umor! :))) Dacă nu ar fi un sistem, un robot care răspunde conform unui algoritm, l-aș invita la film, să-l mai înveselim. Altă soluție nu văd să-l relaxăm puțin pe acest facebook… Până atunci, interzis sau nu, acesta este afișul filmului care vă invită să vedeți o comedie pe bune!”

Afișul nu a fost aprobat de facebook pentru că “nu respectă politica de publicitate a rețelei de socializare, aplicată conținutului materialului publicitar, audienței sale și destinației acestuia. Facebook nu acceptă folosirea conținutului “profan”, nici referințe la adresa utilizatorului (ex: rasă, etnie, vârstă, orientare sexuală, nume) sau care agresează privitorii.”

În Selfie69, cele trei fete din primul lungmetraj, din 2014, Yasmine, Roxy și Ana fac un pariu video, ce devine viral pe facebook: care dintre ele se marită prima în 3 zile?! Vor afla că uneori iubirea poate fi chiar sub nasul tău, deși tu ai căutat-o în cele mai neobișnuite locuri, în cele  mai neașteptate momente și la cele mai ciudate persoane! Și încă ceva foarte important: nu fă pariu cu iubirea pentru că… e foarte riscant!

Din distribuția filmului fac parte actorii din #Selfie: Olimpia Melinte (Roxi), Vlad Logigan (Magi), Crina Semciuc (Yasmine), Flavia Hojda (Ana), Alex Călin (Brain), Levent Sali (Mihai), alături de Alina Chivulescu (Cecilia) și Răzvan Vasilescu (Nea Ceaușu).

Roluri inedite au Maia Morgenstern, Dorina Chiriac, Marian Râlea, Alex Bogdan, Andrei Huțuleac, Tolea Ciumac, alături de actori consacrați sau debutanți. Lungmetrajul este produs și distribuit de ZAZU Film și va intra în cinematografe toamna aceasta.

 

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 19 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9751 RON
GBP 1 x GBP = 5,8059 RON
USD 1 x USD = 4,5879 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 19 mai 2024

Acum la Bucureşti
13 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner