Ariana Grande adauga in palmares un nou titlu Guiness Wolrd Records, datorita succesului piesei “positions”

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Ariana Grande adauga in palmares un nou titlu Guiness Wolrd Records, datorita succesului piesei “positions”

 

Ariana Grande nu este straina de succes si are numeroase titluri Guinness World Records pentru a o demonstra. Artista a primit distinctia cu numarul douazeci din partea Guiness World Records, de aceasta data pentru reusitele melodiei “positions” si ale albumului omonim.

Lista recordurilor include performantele reusite cu muzica ei, prezenta pe primele pozitii ale topurilor, numarul impreionant de fani la nivel global – “Arianators”, ce au ajutat-o sa doboare recordurile pe retelele de socializare si sa primeasca titlul de Printesa Muzicii Pop.

Ascultati aici:  https://umusic.lnk.to/PositionsAlbumPR

Cel mai recent album – “Positions” – i-a adus artistei cel de-al 20-lea record inregistrat de catre cartea recordurilor, respectiv pentru cele mai multe piese care au debutat pe primul loc in topul Billboard Hot 100. Dupa ce single-ul “Positions” a ajuns pe locul intai, in Noiembrie 2020, artista a atins numarul total de cinci piese ce au ocupat acest loc in top. Celelalte patru piese fiind “Stuck with U” feat. Justin Bieber, “7 rings”, “thank u, next” si “Rain Pn Me” feat. Lady Gaga.
Ce face noul record al artistei impresionant este faptul ca Ariana Grande este singurul artist ce obtine aceasta reusita pana in acest moment. In urma ei se afla Mariah Carey, Drake, Justin Bieber, Travis Scott si Taylor Swift, fiecare cu trei piese ce au debutat pe primul loc al topului Billboard Top 100, in timp ce Britney Spears, Lady Gatat si BTS au cate doua melodii.
Calitatile sale vocale au propulsat-o direct in Billboard Top 100, unde a ajuns cu piesa ei de debut “The Way”, alaturi de regretatul rapper Mac Miller. Iar de aici, a fost doar o chestiune de timp pana cand energia si vocea ei sa apara in mod constant la radio si TV, apoi la concrete sold-out. Ariana are sapte albume lansate: “Yours Truly”, “My Everything”, “Christmas & Chill”, “Dangerous Woman”, “Sweetener”, “Thank u, next” si “Positions”.

Urmariti videoclipul aici :

 

Melodiile Arianei Grande au avut un impact asupra muzicii pop, in special piesele alaturi de interpreti precum The Weeknd, Justin Bieber, Iggy Azalea, Nicky Minaj si multi altii. Imediat dupa lansarea albumului “Sweetener”, in 2018, artista a lansat “Thank U, Next”, piesa ce a propulsat-o si i-a adus o multitudine de titluri si realizari in industria muzicala. Senzatia pop are numeroase premii stranse de-a lungul carierei sale, precum Billboard’s Women in Music – Woman of the Year si numeroase premii VMAs, AMAs, GRAMMYs si multe altele.

Ariana are numeroase recorduri si pe internet, printre care artista cu cei mai multi followers pe Instagram (peste 219 milioane), artista cu cei mai multi ascultatori lunari pe Spotify (peste 76.7 milioane) si cea mai urmarita artista pe Spotify (peste 54 de milioane).

Recordurile pe care Ariana Grande le detine in cartea recordurilor Guinness World Recors sunt urmatoarele:

 1. Cea mai ascultata melodie a unei artiste, intr-o saptamana – “7 rings”, cu peste 71 milioane de ascultari pe Spotify;
 2. Cea mai urmarita artista pe Spotify (54+ milioane de followers – Decembrie 2020)
 3. Cea mai lunga perioada petrecuta in topul single-urilor din UK – 98 zile, cu piese precum “thank u, next”, “7 rings” si “Break Up With Your Girlfriend, I’m Bored”;
 4. Prima artista care ocupa, in acelasi timp, primele 3 pozitii din topul din SUA – “7 Rings”, locul 1, “Break Up With Your Girlfriend, I’m Bored”, locul al doilea si “thank u, next” pe locul al treilea;
 5. Artista cu cele mai multe piese in topul single-urilor din SUA, simultan – 11 melodii de pe albumul “thank u, next” au ocupat pozitii in topul Billboard Hot 100 (23 februarie 2019), si anume: primele trei locuri pentru “7 rings”, “Break Up With Your Girlfriend, I’m Bored” si “thank u, next”, continuand cu “Needy” (nr. 14), “NASA” (nr. 17), “Imagine” (nr. 21), “Bloodline” (nr. 22), “ghostin” (nr. 25), “Fake Smile” (nr. 26), “Bad Idea” (nr. 27) si “In My Head” (nr. 38)
 6. Prima artista care reuseste performanta de a se inlocui in topul single-urilor din UK; este vorba despre piesele “7 rings” si “Break Up With Your Girlfriend, I’m Bored” (21 februarie 2019);
 7. Cea mai ascultata piesa pe Spotify, intr-o saptamana – 71+ milioane pentru “7 Rings”;
 8. Prima artista care reuseste sa se inlocuiasca in topul single-urilor din UK pentru 2 saptamani consecutiv. Ariana a petrecut trei saptamani pe primul loc in topul din UK cu “7 Rings”, urmand ca “Break Up With Your Girlfriend, I’m Bored” sa ii ia locul in top, iar apoi ca “7 rings” sa revina ca no 1.
 9. Artista cu cel mai popular tatuaj Eevee (Ariana este indragostita de Pokemon, iar cand a postat pe Snapchat o fotografie cu tatuajul, a adunat peste 12.000 de reactii de aprobare)
 10. Artista cu cel mai mare canal de YouTube (41.1 milioane de abonati)
 11. Artista cu cele mai multe nominalizari la MTV VMA pentru “Cea mai buna colaborare” – 6 nominalizari (30 iulie 2020)
 12. Cantareata cu cei mai multi urmaritori pe Instagram (219 + milioane de followers pe 31 ianuarie 2021)
 13. Cea mai urmarita femeie din lume pe Instagram (219+ milioane)
 14. Artista cu cel mai ascultat album intr-o saptamana, in SUA – “thank u, next” a adunat 307 milioane de stream-uri;
 15. Artista cu cel mai ascultat album intr-o saptamana, in UK – “thank u, next” a strans 59 de milioane de stream-uri;
 16. Cel mai ascultat album pop intr-o saptamana, in SUA – “thank u, next”, cu peste 307 milioane de stream-uri;
 17. Artista cu cel mai ascultat single, intr-o saptamana, din topurile Billboard – piesa “thank u, next” a avut peste 93 milioane de stream-uri (6 decembrie 2018);
 18. Artista cu cei mai multi ascultatori pe luna, pe Spotify (76.72 milioane de monthly listeners);
 19. Artista cu cele mai multe stream-uri, in total, pe Spotify (21.6 miliarde de ascultari);
 20. Artista cu cele mai multe cantece care au debutat pe primul loc in topul Billboard Hot 100 – 5 melodii au ajuns instant pe locul 1 in topul single-urilor din SUA: “thank u, next”, “7 rings”, “Stuck with U” (feat. Justin Bieber), “Rain On Me” (Lady Gaga) si “positions”.

Dupa lansarea celul mai nou album in Noiembrie si logodna recenta cu Dalton Gomez, Ariana urmeaza sa lanseze varianta deluxe a materialului “Positions” (19 februarie), dar si videoclipul remixului “34+35”, alaturi de Megan Thee Stallion si Doja Cat.

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 19 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9692 RON
GBP 1 x GBP = 5,9059 RON
USD 1 x USD = 4,5468 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 19 iulie 2024

Acum la Bucureşti
31 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner