Tembleque continuă să fie preluată pe din ce în ce mai multe radiouri și playlist-uri din întreaga lume

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Tembleque continuă să fie preluată pe din ce în ce mai multe radiouri și playlist-uri din întreaga lume

Tembleque, cea mai recentă colaborare dintre NOSFE, Alexandra Stan, Sak Noel și Los Tioz, se bucură de succes internațional și este deja difuzată în țări precum SUA, Canada, Germania, Austria, Elveția, Danemarca, Suedia, Finlanda, Norvegia, Australia și Noua Zeelandă.

Cu toții am dansat în ritmurile dictate de Tembleque. Am auzit-o pe radio, am văzut-o pe multe canale de social media și am reascultat-o pe toate platformele digitale. Am reușit să transmitem o parte din Tembleque deja în multe colțuri ale lumii. Iar acest lucru se datorează tuturor celor care ne-au ajutat īn acest demers – de la prietenii noștri din presă și radio care au crezut în această piesă, la artiști, parteneri internaționali, iar lista cu siguranță poate continua. Vrem să vă mulțumim tuturor și să vă prezentăm rezultatele obținute īmpreună, pānă acum.

Ascultă piesa #Tembleque: https://rtn.lnk.to/Tembleque
Perioada de pre-lansare a fost presărată cu multe sweet moments, care ne-au emoționat. De la dansatorii din diferite țări care au început să creeze mișcări noi pe piesa noastră și pānă la reacția influencerilor cărora le prezentam ceea ce este, cu adevărat, Tembleque, cu toții au avut un feedback pozitiv īncă de la īnceput.

Lansarea piesei a fost încununată, încă din primele ore, cu rezultate foarte bune în digital – Tembleque fusese deja adăugată in playlist-urile editoriale Spotify din Germania, Italia, Danemarca, Polonia, Elveția și Romānia. Piesa a crescut din ce īn ce mai mult īn digital, iar īn cāteva zile Romānia a fost depășită de alte țări, precum Germania, Statele Unite ale Americii și Italia. Chiar și în acest moment, Germania se menține pe primul loc în topul țărilor din digital, cu peste 40.000 de stream-uri obținute din totalul de 156.000.

În paralel, campania de TikTok a reușit într-o săptămānă să acumuleze peste 1.5 milioane de vizualizări, fiind generate aproximativ 450 de clipuri care au folosit piesa pe fundal. În ceea ce ține de evoluția din YouTube, Tembleque se apropie cu pași repezi de primul milion de vizualizări, piesa începând să fie prezentă deja și în rândul mai multor vlog-uri realizate pe plan local.

Și asta nu e tot! Piesa are deja rezultate în foarte multe teritorii importante ale partenerilor Roton, precum SUA, Canada, Germania, Austria, Elveția, Danemarca, Suedia, Finlanda, Norvegia, Australia și Noua Zeelandă.

Suntem siguri că nu ne vom opri aici și că vor urma noi și noi rezultate. Dar, până atunci, vrem să vă mulțumim încă o dată pentru evoluția alertă, de succes, pe care am reușit să o obținem împreună în două săptămâni.

Urmareste videoclipul aici :

 

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 19 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9763 RON
GBP 1 x GBP = 5,8158 RON
USD 1 x USD = 4,6625 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 20 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
6 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner