Lia Kay lanseaza Walk Away pe toate platformele de streaming

Prima pagină » Noutăţi » Lia Kay lanseaza Walk Away pe toate platformele de streaming

Cred că cu toții trecem prin cel puțin o relație din viața noastră care ne smulge inima. Uneori este cu oameni uimitori, iar alteori este cu cineva care nu te merită.

Puteți auzi single-ul “Walk Away” via Apple MusicSoundCloud –  Spotify.

Noul single marca Lia Kay, „Walk Away”, este despre a iubi pe cineva atât de acerb încât îți este greu să-l părăsești, chiar dacă știi că trebuie, pentru ca ei să se vadă pe ei înșiși prin ochii tăi; pentru a vedea cât de extraordinare sunt cu adevărat acele persoane. Mergi mai departe, în speranța că vor remedia orice durere prin care ar putea trece.

Am scris această piesă în timp ce eram în ultimul an de universitate despre cineva pe care îl iubeam foarte mult. Studiam pianul clasic și aveam aceste săli de practică unde ne puteam deconecta pentru a repeta repertoriul nostru. El și cu mine obișnuiam să facem fotografii cu tequila înainte de testele noastre; le treceam de fiecare dată!

După ce am ieșit împreună, a devenit clar că sincronizarea nu era de fapt de partea noastră. Îmi amintesc că am făcut un pui de somn într-una din sălile de practică și am auzit o melodie în capul meu, împreună cu o înțelegere clară a faptului că trebuie să merg mai departe. M-am trezit și destul de comod, eram lângă un pian. Am ajuns să scriu acest cântec într-o sală de practică, văzând în cele din urmă că trebuie să-i dau drumul.

Vă mulțumesc că v-ați luat timp să ascultați,
Lia Kay

FacebookInstagramWebsite

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 23 februarie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9769 RON
GBP 1 x GBP = 5,8121 RON
USD 1 x USD = 4,5843 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 23 februarie 2024

Acum la Bucureşti
14 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner