Arsenium – al doilea videoclip

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Arsenium – al doilea videoclip

ARSENIUM E… PROFESSIONAL HEARTBREAKER IN CEL MAI RECENT VIDEOCLIP AL SAU!

Cel de-al doilea extras pe single de pe albumul “The 33rd Element” semnat ARSENIUM (ex O-Zone) este “Professional Heartbreaker”. De curand, piesa beneficiaza de un videoclip fresh, ce poate fi vizionat pe posturile de specialitate.     

Despre “Professional Heartbreaker”, Arsenium spune: “Aceasta piesa ma reprezinta pe mine si pe fiecare dintre voi, deoarece contine trairile pe care le-ati simtit si voi sau poate le veti simti. “Professional Heartbreaker” povesteste despre ce se poate intampla in dragoste, daca nu esti sincer. Daca te joci cu inimile fetelor, daca ai mai multe iubite in acelasi timp si speri ca nu vor afla una de cealalta, intotdeauna vei sfarsi prin a le pierde pe toate. Cu alte cuvinte, daca alergi dupa doi iepuri, nu prinzi nici unul!”.

Pentru regia acestui videoclip, Arsenium a apelat la acelasi Dimitrii Voloshin care a semnat si regia videoclipurilor megahiturilor O-Zone – “Dragostea din tei”, “Pentru tine”. Videoclipul a fost “filmat” si montat intr-un studio din Chisinau. Fiind un clip realizat 85% din grafica digitala, a fost foarte lunga durata de post-procesare. Dar rezultatul a meritat toata asteptarea!  

“Professional Heartbreakers” este o piesa produsa la standarde foarte inalte din punct de vedere calitativ, ca dealtfel intregul album. Desi rolul pe care il joaca in videoclip este unul de Don Juan, Arsenium nu are in acest moment nici o relatie stabila. Isi cauta jumatatea, fiind cand la Bucuresti, cand la Chisinau.

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 18 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9681 RON
GBP 1 x GBP = 5,9215 RON
USD 1 x USD = 4,5404 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 18 iulie 2024

Acum la Bucureşti
32 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner