Bamboleo in turneu prin Romania

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Bamboleo in turneu prin Romania

Trupa Bamboleo a fost infiintata in 1995 si este formata din cei mai talentati tineri din Cuba, liderul grupului fiind renumitul Lazaro Valdez (compozitor, orchestrator, textier, etc). Bamboleo a inceput sa cante in afara Cubei in anul 1996, anul in care si-au lansat si primul lor album "Te Gusto o Te Caigo Bien". De-a  lungul timpului trupa a concertat in numeroase orase din Statele Unite, China, Japonia si Europa.

Turneul SalsaFest, la care va fi prezenta trupa, va  trece prin  patru orase din Romania: pe 27 februarie in Focsani, la Casa de Cultura; pe 28 februarie  in Cluj Napoca, la Pollus Mall;  pe 29 februarie in Constanta, la Casa de Cultura a Sindicatelor si pe 1 martie in Bucuresti, la Palatul Copiilor. In toate concertele Bamboleo din Romania, in deschidere va canta trupa romaneasca Mandinga.

Trupa Mandinga se numara printre promotorii muzicii latino-americane in Romania. In prezent, grupul are in componenta 10 artisti profesionisti multivalenti, cu o prestatie live de exceptie. Muzica celor de la Mandinga a trecut de granitele tarii, formatia sustinand concerte in Europa (Hanovra, Belgrad, Sofia) si un turneu de studii in Cuba. Trupa Mandinga a fost infiintata in anul 2003, initial fiind compusa doar din cinci membri, care cantau indeosebi latin jazz.

Pretul unui bilet la concert este de 130 de lei.

vea loc pe 23 februarie.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 14 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9714 RON
GBP 1 x GBP = 5,8281 RON
USD 1 x USD = 4,6645 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 14 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
27 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner