Bamboleo in turneu prin Romania

Trupa Bamboleo a fost infiintata in 1995 si este formata din cei mai talentati tineri din Cuba, liderul grupului fiind renumitul Lazaro Valdez (compozitor, orchestrator, textier, etc). Bamboleo a inceput sa cante in afara Cubei in anul 1996, anul in care si-au lansat si primul lor album "Te Gusto o Te Caigo Bien". De-a  lungul timpului trupa a concertat in numeroase orase din Statele Unite, China, Japonia si Europa.

Turneul SalsaFest, la care va fi prezenta trupa, va  trece prin  patru orase din Romania: pe 27 februarie in Focsani, la Casa de Cultura; pe 28 februarie  in Cluj Napoca, la Pollus Mall;  pe 29 februarie in Constanta, la Casa de Cultura a Sindicatelor si pe 1 martie in Bucuresti, la Palatul Copiilor. In toate concertele Bamboleo din Romania, in deschidere va canta trupa romaneasca Mandinga.

Trupa Mandinga se numara printre promotorii muzicii latino-americane in Romania. In prezent, grupul are in componenta 10 artisti profesionisti multivalenti, cu o prestatie live de exceptie. Muzica celor de la Mandinga a trecut de granitele tarii, formatia sustinand concerte in Europa (Hanovra, Belgrad, Sofia) si un turneu de studii in Cuba. Trupa Mandinga a fost infiintata in anul 2003, initial fiind compusa doar din cinci membri, care cantau indeosebi latin jazz.

Pretul unui bilet la concert este de 130 de lei.

vea loc pe 23 februarie.


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole