Keiko Matsui concerteaza in Romania

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Keiko Matsui concerteaza in Romania

Cantareata de jazz de origine japoneza Keiko Matsui isi va lansa noul album "Moyo", in Romania, printr-un concert programat pe 21 februarie in Kristal Glam din Bucuresti.

Albumul, ce contine 12 piese, a fost inregistrat in locuri din Africa de Sud, Japonia si Statele Unite, iar la realizarea sa au contribuit artisti precum Hugh Masekala, Richard Bona, Gerald Albright sau Paul Taylor.

Artista a declarat ca in acest album si-a deschis total sufletul si inima, "moyo" insemnand in limba swahili "inima si suflet". "Am realizat pana acum 20 de albume, dar acesta este singurul pe care   l-am produs singura. Pentru realizarea lui am petrecut trei saptamani in Africa de Sud, unde am colaborat cu artisti de acolo, dar si cu prieteni mai vechi", a precizat Keiko.

Cantareata se afla la prima sa vizita in Romania, despre care a declarat ca a auzit foate multe lucruri. "Am auzit vorbindu-se foarte mult despre mancarea traditionala romaneasca, despre care se spune ca este delicioasa, am auzit de cultura, de traditii si mai ales de marii compozitori romani, despre care doresc sa aflu cat mai multe lucruri", a mai spus Keiko.

Keiko Matsui este un nume important in lumea jazzului, avand peste 20 de albume care s-au vandut in 1.2 milioane de exemplare.

Concertul de pe 21 februarie face parte dintr-un proiect de cultura muzicala initiat de Kristal Glam Club, care isi propune sa aduca in fata publicului din Romania artisti recunoscuti in intreaga lume ca valori ale muzicii jazz.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 19 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9763 RON
GBP 1 x GBP = 5,8158 RON
USD 1 x USD = 4,6625 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 20 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
6 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner