Baroq prezinta noul sau videoclip “Mr. LoveYou”

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Baroq prezinta noul sau videoclip “Mr. LoveYou”

 

Baroq lansează cel de-al doilea videoclip din carieră, pentru piesa “Mr. LoveYou”, interpretată împreună cu Sony Flame! Noul single îndeamnă fetele ca “odată cu venirea verii, să renunţe la inhibiţii şi să se distreze”, după cum explică tânărul artist.

“Mr. LoveYou” beneficiază şi de un videoclip realizat de Trandafilm, în regia lui Ionuţ Trandafir. Filmările au avut loc în Bucureşti, pe un teren de tenis, de ţinutele artiştilor s-a ocupat Ana Nisipeanu, iar de machiaj, Alexandra Ghervasu.

baroq.mr.loveyou.makingof.May 09 2015008“Este un clip fresh, în care eu arbitrez un meci de tenis între două fete foarte sexy! A fost o atmosferă foarte veselă la filmări, ne-am distrat pe cinste”, a spus Baroq. “Piesa are un vibe pozitiv şi versuri uşor ironice. Este o melodie perfectă pentru vară, care îţi dă instant o stare bună. Baroq este un artist foarte talentat, mă bucur că am avut ocazia să colaborăm”, a mărturisit Sony Flame.

La numai 23 de ani, Baroq se poate lăuda deja cu o carieră de suces: este un nume cunoscut în lumea jazzului din România, a susţinut nenumărate concerte şi a câştigat premii importante la diverse concursuri muzicale!

În luna martie, artistul a lansat primul videoclip din carieră, “Departe”, în care joacă Adelina Pestrițu și care vorbeşte despre momentul acela în care tot ce îţi doreşti este să pleci undeva cu persoana iubită şi să laşi în urmă toate problemele.

Mai multe informaţii despre Baroq puteţi afla de pe pagina sa oficială de Facebook, http://www.facebook.com/BAROQofficial.

Puteţi urmări aici videoclipul Baroq feat. Sony Flame – “Mr. LoveYou”, lansat împreună cu MediaPro Music:

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 3 martie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9699 RON
GBP 1 x GBP = 5,8083 RON
USD 1 x USD = 4,5984 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 3 martie 2024

Acum la Bucureşti
6 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner