Peste 6500 de spectatori la concertul Julio Iglesias si Julio Iglesias Jr. din Cluj

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Peste 6500 de spectatori la concertul Julio Iglesias si Julio Iglesias Jr. din Cluj

Julio Iglesias si fiul sau au ajuns la Cluj, aseara, in jurul orelor 19:30,  aterizand cu avionul personal pe aeroportul orasului gazda. Acestia au fost intampinati de staff-ul organizatoric si preluati sub supravegherea bodyguarzilor pentru a fi condusi la hotelul de cinci stele din centrul orasului.

Pregatirile pentru show-ul starului latin Julio Iglesias de la Sala Polivalenta din Cluj au intrat in linie dreapta, organizatorii avand grija ca celebrul artist sa aiba parte atat de confortul binemeritat cat si de conditii excelente privind aspectele tehnice.

JulioI_2iulie_posterPeste 6.500 de spectatori  vor umple cea mai moderna sala de spectacole din Ardeal si vor fi martorii unei  adevarate premiere din punct de vedere concertistic. Intr-o atmosfera romantica de neuitat, celebrul cantaret spaniol, Julio Iglesias insotit de orchestra sa  va cuceri inca o data publicul din Ardeal, cu performanta sa inegalabila. ”Amor, amor, amor”, “Nathalie”, “Oh mammy blue”, “La gota fria”, “Manuela”, “La carretera”, “Abrazame”, ”Crazy” sau “Corazon partio”  sunt doar cateva dintre  melodiile care vor spune totul de talentul sau  si succesul bine meritat.

Aceeasi seara de poveste va fi reeditata si la Bucuresti, in data de 2 iulie 2015,  cand  Julio Iglesias si Julio Iglesias Jr. vor performa pe scena Salii Palatului.

”Desi, anumite probleme tehnice au impedicat buna desfasurare a concertului anuntat initial pentru finalul lunii mai, am apreciat foarte mult  implicarea managementului  de a asigura o amanare de doar 40 de zile, avand in vedere turneul amplu pe care artistul il desfasoara in prezent”- au precizat organizatorii evenimentului de la Bucuresti, Arta Scenei.

Biletele pentru concertul de la Sala Palatului sunt disponibile prin intermediul agenției EVENTIM la magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carturești, Humanitas, la Sala Palatului și online prin www.eventim.ro, la prețuri variabile în funcție de categoria de loc.

Persoanele care si-au stabilit un alt program pentru ziua de 2 iulie 2015 si doresc sa recupereze  contravaloarea biletelor,  se pot adresa punctelor de vanzare de unde au fost achizitionate, pana la data de 26 mai. Conform legislatiei in vigoare, dupa aceasta data restituirea biletelor si eventualele reclamatii nu vor mai fi luate in considerare.

Julio Iglesias este cel mai popular artist latin din istorie si unul din primii zece artisti ai lumii, ca numar de albume vandute (peste 300 de milioane de exemplare), de-a lungul unei cariere de aproape cinci decenii. A intrat de doua ori in Cartea Recordurilor: prima data, in 1983, ca artist care a vandut cele mai multe albume inregistrate in cele mai multe limbi, iar a doua oara, in 2013, pentru meritul de a fi artistul latin care a vandut cele mai multe albume din istorie. Tot in 2013, a fost numit Artistul international cel mai popular in China din toate timpurile, distinctie acordata de Sony Music China.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 8 decembrie 2023

EUR 1 x EUR = 4,9679 RON
GBP 1 x GBP = 5,8029 RON
USD 1 x USD = 4,6140 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 8 decembrie 2023

Acum la Bucureşti
1 °C

Cer acoperit de nori

Vezi mai multe orașe →

Reducere 1% la PC Garage

Click pe imaginea de mai sus, sau foloseste codul FN7MKAFI in cosul de produse!

E-zine.ro is a Thomann Partner