BERE GRATIS – LA PRIMII 10 ANI!

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » BERE GRATIS – LA PRIMII 10 ANI!

De 10 ani se da Bere Gratis, de 10 ani te imbata cu muzica frumoasa, de 10 ani e alaturi de fanii ei! Trupa Bere Gratis a implinit 10 de cariera muzicala si are de gand sa sarbatoreasca acest eveniment printr-un concert extraordinar ce va avea loc luni, 23 februarie, orele 20.00 la Teatrul National Bucuresti, sala I.L. Caragiale.

Cei 10 ani reprezinta pentru trupa Bere Gratis prima trambulina a grupului si aprofundarea unui stil muzical, precum si dorinta perpetua de a transmite ceva frumos, sincer si de calitate. Ce-si doreste trupa Bere Gratis pentru urmatorii ani ce vor urma? "Sa asezam cat mai bine ceea ce am facut in primii 10, sa facem un unplugged si un simfonic Bere Gratis. Ne-am dori foarte mult sa facem muzica de film si in acest sens, asteptam cu mare interes primul film regizat de Mihaela Radulescu".

Mita, solistul Bere Gratis, spune ca si-ar dori ca fiica lui sa cante repertoriul trupei Bere Gratis. "Deja il stie pe de rost si sunt foarte fericit ca are niste gusturi muzicale rafinate. Are trei artisti preferati: Freddy Mercury, Pavarotti si tatal ei J".

Trupa Bere Gratis a luat fiinta in 1998, numindu-se la inceput "Ghost". De unde schimbarea de nume in "Bere Gratis"? Un bun prieten al baietilor, Alexandru Catona (Cato), le-a sugerat sa adopte un nume romanesc care sa atraga publicul. A fost ales "Bere Gratis", cu speranta ca multi oameni vor veni la concerte vazand ca pe afis se da…bere gratis. Si asa a si fost, la primele concerte audienta infierbantata dupa bere gratis a fost rasplatita insa cu …Bere Gratis.

Odata cu trecerea timpului, publicul s-a obisnuit ca Bere Gratis este sinunom nu numai cu vara, soarele, apa, berea, distractie, dar si cu iubirea, prietenia, melancolia, declaratiile de dragoste si in general cu muzica de calitate, facuta cu profesionalism, seriozitate si respect pentru "Maria Sa, Publicul".

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9764 RON
GBP 1 x GBP = 5,8125 RON
USD 1 x USD = 4,6687 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 21 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
11 °C

Ploaie moderată

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner