Bilete cu pret redus la turneul “Din nou impreuna” – Cristi Minculescu si Iris

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Bilete cu pret redus la turneul “Din nou impreuna” – Cristi Minculescu si Iris

Incepand cu 18 septembrie 2015, Cristi Minculescu şi Iris pornesc, într-o lună, în turneul “Din nou împreună” prin 14 oraşe din ţară, plus un concert la Chisinau. Turneul se va încheia cu un show de mare anvengură la Sala Polivalenta din Bucuresti, in data de 15 octombrie 2015.


Biletele s-au pus deja în vânzare, iar până pe 22 august 2015 sunt în perioada de pre-sale şi au reduceri de la 20 până la 40 de lei.

Acestea pot fi cumpărate online de pe site-ul http://www.iabilet.ro, cât şi în reţeaua iabilet (Magazinul Muzica, Reţeaua Say Shops – partener Orange, Magazinul V Generation de pe calea Moşilor, Magazinele IQBox şi Uman, Agenţiile Perfect Tour şi pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour şi Mega Image din toată ţara).

După aproape 4 decenii de succes, zeci de hituri de calitate, care au animat mulţimile la peste 5000 de concerte, Cristi Minculescu şi trupa Iris s-au reunit, pregătindu-se pentru un turneu naţional, “Din nou împreună”, despre care solistul mărturiseşte:

“Am emoţii de fiecare dată când intru pe scenă. Nu cred că există artist care să nu aibă emoţii, lucrezi cu sufletul. Noi vrem să ducem împreună mai departe numele de IRIS, dar e o flacără întreţinută numai de voi, suporterii nostri! Cu toţii înţelegem acest turneu ca pe un nou început şi vă asigurăm că vă vom dărui tot ce avem mai bun…cântece mai vechi şi mai noi…şi recunoştinţa noastră”, încheie Cristi Minculescu.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9764 RON
GBP 1 x GBP = 5,8125 RON
USD 1 x USD = 4,6687 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 21 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
11 °C

Ploaie moderată

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner