GORAN Bregovic la Bucuresti: Program si reguli de acces si alte informatii utile

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » GORAN Bregovic la Bucuresti: Program si reguli de acces si alte informatii utile

Goran Bregovic se intoarce in Romania alaturi de “Wedding and funeral orchestra”, pentru un show de senzatie care va purta fanii prin toate albumele si hiturile care l-au facut celebru, intr-o companie selecta , in cadrul primei editii a festivalului intercultural, BARO FORO ! Festivalul va avea loc pe 29 august la Arenele Romane din Bucuresti. In deschiderea concertului vor uca pe scena Arenelor Romane trupele Provincialii, Rona Hartner & Zuralia Orchestra  si GIPSY CASUAL.

Doua categorii de bilete (Categoria A – VIP si categoria B) au fost suplimentate iar acum este momentul sa aflam programul si regulile de acces.

PROGRAM SI REGULI DE ACCES
Accesul in incinta Arenele Romane se face prin intrarea din parc (de jos) incepand cu ora 17:00 iar prima trupa, Zuralia Orchestra si Rona Hartner, cu un program balcanic gospel urca pe scena la ora 18:00. Provincialii vor ataca scena incepand cu ora 18:45 urmati apoi de la ora 19:30 de un show inedit Zuralia Orchestra cu un show special gipsy. Incepand cu ora 20:30 Gipsy Casual va asteapta cu multe surprize iar maestrul Bregovic va urca pe scena la ora 22:00 pentru un show de peste 90 de minute.

In ceea ce priveste regulile de acces, organizatorii roaga pubicul sa nu vina la concert cu urmatoarele obiecte, acestea fiind interzise:

• sticle, conserve,
• mancare sau bauturi de orice fel,
• artificii, arme, obiecte periculoase,
• umbrele (se anunta 30 de grade si soare),
• aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil),
• aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

Organizatorii nu vor stoca si pazi obiectelor prezentate in lista de mai sus pe durata festivalului.

In cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de bauturi si mancare, vanzarea acestora facandu-se pe baza de jetoane care pot fi procurate de la casele special amenajate.
Accesul in spatiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului. Parasirea perimetrului Arenelor Romane, dupa validarea biletului de acces, va fi strict interzisa. Persoanele care doresc sa pareasca zona de eveniment o pot face dar la iesire bratara le va fi rupta si daca doresc sa intre din nou, vor trebui sa-si cumpere alt bilet.

Este strict interzisa vanzarea sau cumpararea invitatiilor si vanzarea sau cumpararea biletelor la suprapret. Organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate ca desfasoara astfel de activitati si de a confisca invitatiile, respectiv biletele, aflate in posesia acestora. Se recomanda achizitionarea biletelor doar din punctele de vanzare autorizate.

Accesul in zonele A-VIP si zona B se face pe baza bratarii primita la intrare. Spectatorii cu acest tip de bilete au acces si in Zona C a festivalului. Posesorii de bilete in Zona C nu vor primi bratara. Zona C se afla exact in spatele zonei B si asigura acces si pe scaunele din Arenele Romane, mai putin sectoarele K si E care sunt dedicate zonei VIP.
Accesul copiilor este permis doar pe baza de bilet si doar daca acestia sunt insotiti de unul dintre parinti, posesor al unui bilet valid.
Bilete gasiti la vanzare atat inainte de concert la preturi speciale dar si la intrare in ziua concertului.

BILETE

Biletele sunt disponibile pe www.iabilet.ro , www.eventim.ro , www.myticket.ro, www.vreaubilet.ro, si www.bilete.ro precum si in toate punctele fizice clasice de vanzare din toata tara
Biletele inainte de concert au preturi speciale:

160 de lei – Categoria A (VIP) cu loc in tribuna (doua sectoare, stanga dreapta scenei)
100 de lei – Categoria B in picioare in fata scenei
60 de lei – Categoria C in picioare sau cu loc in spatele categoriei B, in Arena

In ziua concertului, biletele vor costa: 180 de lei Categoria A, 120 de lei categoria B si 70 de lei categoria C, in limita spatiului disponibil.

Puncte fizice de unde puteti procura biletele: Magazinele Muzica, Unirea, Uman, IQBOX, Magazinul VGeneration, Magazinele SAY, terminalele self service Zebra Pay, Senia, agentiile Perfect Tour, Diverta, Vodafone, Orange, Germanos, Domo, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului, oficiile Postei Romane, In Medio etc..

Un eveniment premium marca  BestMusic Live Concerts cu sprijinul Europa FM, Romania TV, OOPS Media, Trilulilu, Cinemagia, eva.ro, Ziare.com, Zile si Nopti, Timesnewroman, Infomusic, Iconcert si Getica OOH

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9764 RON
GBP 1 x GBP = 5,8125 RON
USD 1 x USD = 4,6687 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 21 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
17 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner