Biletele în față la “Masha și Ursul” sunt epuizate

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Biletele în față la “Masha și Ursul” sunt epuizate

Spectacolul “Masha și Ursul” de pe 13 mai 2017 de la Sala Palatului se dovedește un eveniment îndelung așteptat de toți copiii din România. Primele două categorii de bilete (în valoare de 200 și 150 lei), sunt epuizate. Organizator: Events. Recomandat de Digi 24 și Digi FM.

Masha, Ursul, Iepurele, Purcelușul, Capra, Lupul aduc poveștile din pădurea lor fermecată pe scena Sălii Palatului. Spectacolul este recomandat preponderent copiilor între 3 și 6 ani și va fi dublat în limba română. Durata: o oră.

Serialul de desene animate de mare succes în toată lumea care a inspirat această producție urmărește aventurile unei fetițe și ale unui urs. Relația lor este o metaforă a modului în care copiii interacționează cu lumea mare și arată cum se poate implica un adult în această aventură dificilă. Masha n-are odihnă, nu poate să stea locului din cauza energiei sale nesfârșite – toate lucrurile cu care vine în contact trebuie analizate! Curiozitatea ei dă naștere unor povești amuzante… Tradus în 25 de limbi, serialul a ajuns în primele zece cele mai vizionate canale de Youtube de pe mapamond (905.573.447 de vizionări).

Pe 13 mai, accesul în sală va fi permis începând cu ora 10.00, iar spectacolul va începe la ora 11.00. Biletele sunt disponibile la prețurile de 35, 49, 70, 91, 105, 140 lei (copii), sau 50, 70, 100, 130 lei (adulți), în funcţie de distanţa faţă de scenă. Biletele pentru meet&greet, moment ce la va oferi fanilor oportunitatea de a face poze cu personajele preferate, sunt disponibile la prețul de 50 de lei. Au accesul gratuit la spectacol copiii cu înălțimea de până la 90 cm (fără loc propriu; vor fi ținuți în brațe de căte părinți / însoțitori; nu recomandăm participarea copiilor atât de mici la reprezentație). Biletele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librariile Cărtureşti, Carrefour).

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 19 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9751 RON
GBP 1 x GBP = 5,8059 RON
USD 1 x USD = 4,5879 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 19 mai 2024

Acum la Bucureşti
13 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner