Blind Spirits la White River Festival

In data de 15-16 iunie va avea loc a -2-a editie a festivalului White River Rock Festival ce va avea loc in acest an la Raul Alb (pe drumul spre Lacul Secu, la 15 km de Resita)

Trupa Blind Spirits vor canta la acest festival, unde sunt cap de afis trupe cunoscute din Romania precum: Celelate Cuvinte, Luna Amara, Trooper, Thunderstorm, Magica, Tiarra, Bio, Voodoo.

Razvan Rizea ne-a declarat in exclusivitate in urma unui scurt interviu:

Q: Ce parere aveti despre faptul ca veti canta la acest festival care este deja la a doua editie?

A: Suntem foarte entuziasmati sa cantam la acest festival, este primul nostru concert in acest an in afara Bucurestiului.

Q: Stiu ca ati avut niste probleme cu bateristul, sunteti pregatiti pentru acest eveniment?

A: De trei luni de zile avem un baterist nou (Gabi), care s-a dovedit a fi omul potrivit la locul potrivit. Din punct de vedere muzical ne completam foarte bine si trupa si-a redobandit vitalitatea.

Q: Ce piese ati selectionat pentru scena ?

A: Vom canta niste piese de pe primul nostru album Demo la care am lucrat versiuni noi si imbunatatite cu Gabi. Numele pieselor si ordinea le vom stabili vineri intrucat suntem pregatiti din acest punct de vedere.

Q: Ce sperante si planuri de viitor aveti ?

A: Speram sa iasa totul bine si publicul sa il primeasca bine pe Gabi si in acelasi timp sa ne largim grupul de fani. Cu acest eveniment vom lansa si site-ul nostru care in cateva luni se va transforma intr-o experienta interactiva, aducand o noutate in Romania pe acest plan.

Q: Abia asteptam, ne auzim dupa festival. Mult succes !

A: Multumim de sprijin si ne vedem acolo.

Revenim cu mai multe informatii despre acest eveniment dupa festival.


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp

Alte articole