Bow Wow, internat de urgenta la spital

Rapperul Bow Wow, in varsta de 20 de ani, a fost transportat de urgenta joi noaptea la un spital din Cincinnati.Evenimentul s-a produs in urma unui concert pe care l-a sustinut in U.S. Bank Arena. Bow este bine acum dar se afla tot in spital pentru analize si observatii. Casa sa de discuri, Sony Music a declarat ca tanarul star ar suferi de stres si oboseala.

Bow Wow suprasolicitat cu prea multe concerte

In ultimul timp Bow Wow a fost cap de afis atat in concertele pe care le-a sustinut alaturi de Chris Brown, Sean Kingston, Soulja Boy, Lil Mama cat si in turneul mondial pe care l-a sustinut acum cateva luni promovand “Face Off”, ultimul sau LP.

Turneul va ajunge la Chicago, dar Bow nu va putea urca pe scena, declara un purtator de cuvant de la Sony.“Ii iubeste si spera sa ajunga in curand la Chicago”, este mesajul transmis fanilor de catre rapper prin intermediul casei de discuri Sony Music

Se preconizeaza ca Bow sa se intoarca in scurt timp in turneu. Ca bonus Omarion va participa la unele concerte ale caror date nu au fost inca anuntate. Bow Wow va mai demara un turneu mondial in 2008, sustin organizatorii.

Ti-a placut articolul ? Nu uita de share: