Incendiar! Kylie Minogue a pozat pentru un sex shop

Cu toate ca norocul nu i-a suras in dragoste, Kylie Minogue nu se da batuta cu una cu doua. Cantareata australiana este inca in asteptarea lui Fat Frumos, iar cand acel moment sublim va veni, solista nu vrea sa fie luata pe nepregatite.

In acest sens, Minogue se pune la curent cu ultimele noutati in materie de placeri sexuale. Si unde poti afla ultimele inovatii de acest gen, decat intr-un sex shop?

Asa ca blonda si-a facut curaj si a intrat in locatia „Kiki De Montparnasse”, un sex shop de lux din Chelsea. Pentru magazinul cu pricina, Kylie a realizat un pictorial in lenjerie intima de curand si i-a placut atat de mult ceea ce a imbracat, incat a simtit nevoia sa revina.

Bice, lumanari, articole de lenjerie sexy, pe toate le-a studiat cu atentie Minogue.

Cu ocazia pictorialului pentru „Kiki De Montparnasse”, diva a facut si publicitate la noul ei album, intitulat „X”, relateaza Mail On Sunday. Nu ai cum sa nu te indragostesti la prima vedere de Kylie Minogue, imbracata in corset negru, din piele, cu ciorapi de plasa pana la nivelul coapselor si cu o privire care te indeamna la pacat…

Ti-a placut articolul ? Nu uita de share: