BRIGHI lanseaza single-ul “TE JOCI CU FOCUL”

BRIGHI lanseaza single-ul “TE JOCI CU FOCUL”

Dupa ce a impresionat juriul emisiunii concurs “Vocea Romaniei” cu talentul ei, BRIGHI revine in atentia publicului cu noul single “TE JOCI CU FOCUL”. Compusa de BRIGHI, Karie, Gheorghe Alexandru Florian si Alex Adrian Mirea si produsa de Soundboy,  single-ul reprezinta cadoul muzical pe care BRIGHI il ofera fanilor cu ocazia sarbatorilor de iarna.

Legat de piesa, BRIGHI a declarat:
“Atractie, iubire, incredere, tradare, suferinta si renastere sunt starile prin care inevitabil am trecut cu totii… Cand suntem intr-o relatie, speram ca poate de data asta soarta ne va trata diferit, dar cand ne deschidem inima in fata unei noi iubiri, defapt ne deschidem inima totodata si unei posibile dezamagiri…
Mereu am vrut sa abordez acest subiect intr-un cantec. Oare o iubire intensa ne face mai indulgenti?  Putem trece cu vederea mai usor daca iubim mai mul? Oare putem ierta, daca nu putem uita? Indiferent de intrebare sau de raspuns, unii continua sa joace murdar fara sa se gandeasca la consecinte, fara sa se gandeasca la persoanele pe care le calca in picioare sau la simplul fapt ca daca „te joci cu focul, te arzi.

Va prezint cu nerabdare si plina de emoti, cea mai recenta melodie semnata BRIGHI TE JOCI CU FOCUL.”

 Vezi BRIGHI TE JOCI CU FOCUL (lyric video):

http://umusic.ly/tejocicufocul.lyric

Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe