DAVID BISBAL revine in concert la Bucuresti

Prima pagină » Noutăţi » DAVID BISBAL revine in concert la Bucuresti

In urma cu doi ani, carismaticul cantaret spaniol, DAVID BISBAL le-a promis celor peste 4.000 de fani care l-au aplaudat frenetic la Sala Palatului, ca va reveni in Romania cu un nou concert. Asteptarea a luat sfarsit, caci iubitorii muzicii latino sunt invitati la un show plin de pasiune si energie sub amprenta vocii inconfundabile a lui DAVID BISBAL.

Concertul starului spaniol, va avea loc la Sala Palatului, in data de 18 martie 2015, de la ora 20:00, si face parte din turneul international ”Tu y Yo”, turneu de promovare al celui mai recent material discografic, ce va fi lansat si la Bucuresti in prezenta publicului spectator.

Insotit de instrumentistii sai fabulosi, David Bisbal le va oferi celor prezenti un concert memorabil, un show 100% live, menit sa transmita vibratiile melodiilor ritmate, dar si emotiile baladelor cu versuri sensibile despre dragoste. Din playlist-ul concertului de la Bucuresti nu vor putea lipsi melodiile de succes, ”Buleria”, ”Corazon Latino”, ”Premonicion” sau ”Sin mirar atras”, dar si piese in prima auditie, desprinse din noul albumul ”Tu y Yo” .

Davdi Bisbal – ”Buleria”( video)
https://www.youtube.com/watch?v=vUqYEh5gJ_c

Biletele pentru concertul David Bisbal au fost puse in vanzare si sunt disponibile la preturi variabile in functie de categorie, dupa cum urmeaza:VIP 396 lei, cat.I 285 lei, cat.II 198 lei, cat.III 110 lei, si cat.IV 80 lei.

Acestea pot fi achizitionate direct de la agentia de bilete a Salii Palatului si online pe www.ticketnet.ro


Informatii generale:

In 11 ani de cariera David Bisbal a devenit unul dintre cele mai celebre nume din industria muzicala latino la nivel international. A vandut peste 5 milioane de discuri, a avut sapte turnee internationale si peste 600 de concerte in jurul lumii. A castigat peste 60 de premii muzicale printre care doua Grammy si Cel Mai Bun Artist Spaniol Din Lume.

Ultimul sau album ”Tu y Yo”, lansat in luna martie a acestui an,  a debutat direct pe locul 1 in 14 tari, devenind Best Seller–ul anului in Spania si depasind recorduri de vanzari in prima saptamana de la lansare.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 19 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9763 RON
GBP 1 x GBP = 5,8158 RON
USD 1 x USD = 4,6625 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 20 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
6 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner