Britney interzis la Chateau Marmont

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Britney interzis la Chateau Marmont

Britney are interzis la un hotel de lux. Pentru comportament ciudat

Umilintele se tin lant pentru Britney Spears! Nu doar fanii nu o mai vor pe cantareata pop pe scena – dupa prestatia de plans de la premiile MTV – insa nici patronii celor mai luxoase locatii din Los Angeles nu vor sa mai auda de ea.

Un astfel de exemplu este „Chateau Marmont”, un hotel de elita, unde Brit obisnuia sa fie clienta fidela. Insa cum orice invat are si dezvat, Spears va trebui sa-si ia „adio” de la noptile petrecute in hotelul de lux.

Hotararea patronilor de a-i interzice starului accesul in „Chateau Marmont” a venit ca urmare a plangerilor facute de ceilalti clienti, care au calificat comportamentul lui Brit drept „ciudat”. Vedeta a facut o impresie proasta, dupa ce si-a lins farfuria, murdarindu-se pe fata. „Ceilalti oaspeti au fost de-a dreptul dezgustati. Nu te astepti la asta nici de la un adolescent in fast-food. Membri ai regalitatii au luat cina in acest restaurant, asa ca gesturile lui Spears nu au nicio scuza”, au declarat cei din conducerea locatiei.

La acest episod se adauga si paparazzi nepoftiti, pe care Britney ii atrage dupa ea cu fiecare ocazie. Acum solista pop figureaza pe lista clientilor interzisi ai hotelului, relateaza The Sun.

De-a lungul timpului, s-au perindat pe la „Chateau Marmont” Justin Timberlake, Angelina Jolie si Brad Pitt, Sienna Miller, Pamela Anderson, Lindsay Lohan si multi altii. Pentru Spears insa, hotelul care are vedere spre Sunset Boulevard ramane doar o amintire frumoasa.

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 24 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9729 RON
GBP 1 x GBP = 5,9082 RON
USD 1 x USD = 4,5749 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 24 iulie 2024

Acum la Bucureşti
27 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner