concertul Beyonce, 25 septembrie

concertul Beyonce, 25 septembrie

concertul Beyonce, 25 septembrie

Biletele pentru primul concert sustinut de Beyonce in Romania, la Cluj, pe 22 octombrie, vor fi puse in vanzare pe 25 septembrie si vor avea preturi cuprinse intre 45 de lei si 350 de lei, anunta organizatorii. Spectacolul de la Cluj, ce va avea loc pe Stadionul Municipal "Ion Moina", face parte din turneul mondial "The Beyonce Experience", ce promoveaza cel mai recent album al cantaretei, "B’Day".

Vor fi puse in vanzare 13.500 de bilete in zonele renovate ale stadionului si pe gazon, cu preturi de 45, 55, 70, 75 si 85 de lei sau 350 de lei, la categoria VIP. Tichetele vor putea fi cumparate online, de pe www.bilet.ro , dar si din mai multe locuri din Cluj, din 25 septembrie. Clientii Vodafone, compania care organizeaza show-ul, vor putea cumpara bilete in avans, online, intre 19 si 24 septembrie 2007.

Beyonce a devenit cunoscuta la finalul anilor ’90, cand facea parte din celebrul grup R&B Destiny’s Child, alaturi de Kelly Rowland si Michelle Williams. Printre succesele lor se numara "Bootylicious", "Independent Women Part 1" (de pe coloana sonora a filmului "Ingerii lui Charlie"), "Say My Name" (pentru care au castigat un premiu Grammy) sau "Survivor" (din nou premiat cu Grammy).

In 2001, cele trei componente Destiny’s Child au hotarat sa urmeze cariere solo. Beyonce a obtinut, in 2002, un rol in "Austin Powers-Goldmember", pe coloana sonora a caruia a aparut primul sau single solo "Work It Out". Au urmat colaborarea cu Jay-Z la piesa "Bonny & Clyde" si albumul "Dangerously In Love", la care a lucrat cu Sean Paul sau Missy Elliott. Cantareata a castigat, in cariera solo, doua premii Grammy.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe