Loredana lanseaza

Loredana lanseaza "Nana Nanino"

Loredana surprinde din nou si lanseaza la inceputul lunii septembrie un nou album, original, in stilul Loredanei, intitulat "Nana Nanino".

Materialul va contine 9 piese si se adreseaza “tuturor copiilor cu varste intre 1 si o suta de ani”, dupa cum marturiseste insasi artista. Albumul are un concept inedit in care Loredana canta in duet cu ea insasi, mai exact cu vocea ei inregistrata la 3 ani.

Primul single de pe viitorul material este piesa "Copiii sirenelor", melodie pentru care Loredana a realizat un videoclip animat, primul de acest gen din cariera artistei. Fiecare piesa de pe noul album reprezinta o poveste aparte interpretata de cele doua Loredane. Pentru copilul din fiecare ascultator, artista a adunat melodii precum: "Printesa Blu", "Nana nanino", "Albastrel", "Printul Blu", sau "Eu si bunicul".

De asemenea, Loredana isi doreste sa foloseasca o parte din suma obtinuta din vanzarea albumului pentru a ajuta cativa copii talentati la muzica, dar fara posibilitati financiare. Astfel, tuturor celor care isi doresc o portie de copilarie, Loredana le ofera in luna august noul ei album "Nana Nanino".

Ti-a placut articolul ? Nu uita de share: