Loredana lanseaza

Loredana lanseaza

Loredana lanseaza "Nana Nanino"

Loredana surprinde din nou si lanseaza la inceputul lunii septembrie un nou album, original, in stilul Loredanei, intitulat "Nana Nanino".

Materialul va contine 9 piese si se adreseaza “tuturor copiilor cu varste intre 1 si o suta de ani”, dupa cum marturiseste insasi artista. Albumul are un concept inedit in care Loredana canta in duet cu ea insasi, mai exact cu vocea ei inregistrata la 3 ani.

Primul single de pe viitorul material este piesa "Copiii sirenelor", melodie pentru care Loredana a realizat un videoclip animat, primul de acest gen din cariera artistei. Fiecare piesa de pe noul album reprezinta o poveste aparte interpretata de cele doua Loredane. Pentru copilul din fiecare ascultator, artista a adunat melodii precum: "Printesa Blu", "Nana nanino", "Albastrel", "Printul Blu", sau "Eu si bunicul".

De asemenea, Loredana isi doreste sa foloseasca o parte din suma obtinuta din vanzarea albumului pentru a ajuta cativa copii talentati la muzica, dar fara posibilitati financiare. Astfel, tuturor celor care isi doresc o portie de copilarie, Loredana le ofera in luna august noul ei album "Nana Nanino".

Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe