Britney isi schimba lookul, iubitul ei are grija de copii

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Britney isi schimba lookul, iubitul ei are grija de copii

Se pare ca Britney Spears nu stie ce sa mai faca sa-si imbunatateasca look-ul. Nu i-a placut nici tunsoarea zero, perucile nu s-au dovedit a fi o alternativa prea buna, asa ca momentan ramane la par brunet si extensii. Totusi, a mai operat o modificare. A renuntat la parul drept pentru unul ondulat.

Si iubitul ei, John Sundhal, este mare amator de schimbari. Daca in mai 2006 isi afisa mustata, acum aceasta a disparut.

In orice caz, nu noul iubit al lui Britney pare sa fie motivul experimentelor de infrumusetare ale cantaretei. Barbatul i-a fost alaturi in orice situatie. El s-a dovedit a fi un sprijin de nadejde pentru vedeta pop. Pe langa postura de iubit, John mai are si alte sarcini in viata lui Britney Spears. A inceput ca psiholog personal, a ajuns sufletul ei pereche, iar din cand in cand este sofer, bodyguard si babysitter.

In urma cu un an, John Sundhal a fost de un real folos pentru Britney. Cand aceasta era pe punctul sa-l scape din brate pe fiul Jayden James, psihologul, aflat in spatele starului, l-a salvat pe copil, relateaza Daily Mail.

Recent, cuplul si cei doi baieti ai lui Spears au fost vazuti indreptandu-se spre biserica. Fotografiile surprinse cu Sundhal avand grija de micuti sunt sugestive si arata ca rolul de babysitter il prinde foarte bine. Macar pe el, daca Britney este prea ocupata acum cu alte probleme…

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 12 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9749 RON
GBP 1 x GBP = 5,9053 RON
USD 1 x USD = 4,5873 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 12 iulie 2024

Acum la Bucureşti
25 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner