Harry Potter trece la pictoriale fierbinti

Celebritatea isi spune cuvantul si in cazul lui Daniel Radcliffe, tanarul care i-a dat viata lui Harry Potter. Transformat dintr-un copil dulce intr-un adolescent, actorul a trecut la pictoriale ceva mai indraznete.

Dornic sa renunte la imaginea de baietel, starul care va implini curand 18 ani a imbracat o jacheta de piele si si-a lasat parul aranjat intr-un mod cat mai interesant. Revista americana Details il prezinta pe actor in ipostaze inedite, imaginea sexy fiind acum promovata.

Fotografiile in care starul din „Harry Potter” apare cu pieptul gol vor fi cu siguranta puncutul culminant al pictorialui. Iar imaginile erotice il vor ajuta probabil sa isi gaseasc si o iubita, la premiera din Londra a filmului in care da viata personajului principal, Daniel anuntand ca este in cautarea unei partenere. Colegele sale de breasla nu prea au insa de ce sa isi faca sperante, pentru ca Radcliffe nu are ochi si pentru acrite. „Ar fi greu sa ies cu o actrita pentru ca ele sunt nebune”, a glumit starul.

Pictorialul il ajuta de asemenea pe Daniel sa se indeparteze de imaginea lui Harry Potter, scrie Mirror. Si in timp ce milioanele de admiratori o roaga pe autoarea J. K. Rowling sa nu faca din cel de-al saptelea roman despre vrajitori ultimul, Radcliffe se multumeste cu sapte parti ale povestii. „Probabil ca sunt singurul copil din lume care nu vrea sa mai existe si cea de-a opta carte”, a precizat actorul.

Ti-a placut articolul ? Nu uita de share: