2 milioane de euro pentru Rolling Stones

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » 2 milioane de euro pentru Rolling Stones

Corporatia Rolling Stones va incasa din Romania, in aceasta luna, cand trupa trupa sustine un concert pe stadionul Lia Manoliu din Bucuresti, doua milioane de euro, ce se adauga business-ului de miliarde al celei mai bogat trupe din istorie, scrie saptamanalul Money Express in numarul de marti.

Money Express face o radiografie a business-ului Rolling Stones. Potrivit publicatiei, show-ul din Romania al celor de la Stones presupune costuri de 3,5 milioane de euro si incasari de 1,9 milioane de euro din vanzarea, in zece zile, a 59.000 de bilete. 40% din suma reprezinta insa taxele platite statului roman.

“Evident, suma pentru un eveniment Stones nu reprezinta plata trupei. Pentru ca vorbim despre o institutie cu mai multi indivizi decat are o banca la noi”, a spus Florian Pittis, director al radio3.net si promotor al muzicii rock, pentru Money Express. Afacerea Rolling Stones a fost fondata in urma cu 45 de ani, iar CEO este, de peste 30 de ani, Mick Jagger.

Trupa britanica este, pentru al doilea an consecutiv, pe primul loc in topul incasarilor din muzica in 2006, potrivit unui clasament intocmit de revista “Forbes” in 2007. The Rolling Stones a incasat, anul trecut, 150,6 milioane de dolari, majoritatea in timpul turneului american A Bigger Bang, desi multe din concertele lor au fost anulate din cauza problemelor de sanatate ale vocalistului Mick Jagger sau ale chitaristului Keith Richards.

Trupa va sustine un concert in Romania pe 17 iulie, pe stadionul “Lia Manoliu”, ce face parte din turneul european A Bigger Bang.

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 24 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9729 RON
GBP 1 x GBP = 5,9082 RON
USD 1 x USD = 4,5749 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 24 iulie 2024

Acum la Bucureşti
28 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner