Bruce Dickinson aduce ‘The Mandrake Project’ la Arenele Romane din Bucuresti

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Bruce Dickinson aduce ‘The Mandrake Project’ la Arenele Romane din Bucuresti

Bruce Dickinson revine la Bucuresti pe 3 iunie 2024. Concertul va avea loc la Arenele Romane si face parte din turneul de promovare a albumului The Mandrake Project, primul material solo al artistului in aproape 20 de ani, programat pentru lansare la inceputul anului viitor. Biletele se gasesc in retelele Entertix, iaBilet, la tickets.emagic.ro si bilete.emagic.ro.

Cunoscut in intreaga lume ca unul dintre cei mai importanti si distincti vocalisti de heavy metal din toate timpurile, si ca solist al legendarei trupe Iron Maiden, Bruce Dickinson va lansa un nou album solo in primele luni ale anului 2024, sub egida BMG Records. Intitulat “The Mandrake Project“, materialul ii aduce din nou impreuna pe Bruce Dickinson si producatorul Roy Z.

The Mandrake Project va fi al saptelea album solo al lui Dickinson si primul lansat in aproape 20 de ani de la “Tyranny Of Souls”, din 2005.

Acest album a fost o calatorie foarte personala pentru mine si sunt extrem de mandru de el. Impreuna cu Roy Z am planificat, compus si inregistrat acest album de ani de zile si sunt foarte entuziasmat ca oamenii il vor putea asculta in sfarsit. Sunt si mai entuziasmat la perspectiva ca vom pleca intr-un turneu mondial cu aceasta formatie extraordinara pe care am creat-o pentru a da viata albumului. Planul nostru este sa sustinem cat mai multe concerte in cat mai multe locuri posibile, pentru cat mai multi oameni!

a declarat Dickinson.

Primul single extras de pe noul album va fi “Afterglow of Ragnarok”, o piesa dramatica, precum si o introducere in muzica albumului si in povestea captivanta care sta la baza The Mandrake Project. Afterglow of Ragnarok va fi lansat pe 1 decembrie pe vinil de colectie de 7″, ce va contine si o revista de benzi desenate de opt pagini. Vinilul va include si versiunea originala demo solo a lui Dickinson a piesei “If Eternity Should Fail”, care a aparut pentru prima data pe albumul Iron Maiden “The Book Of Souls”, in 2015.

Turneul va demara in luna aprilie a anului urmator, cu primele date confirmate in Mexic si Brazilia, urmat de date in America si Europa, iar pe 3 iunie va ajunge si in Romania, la Arenele Romane din Bucuresti.

Bruce Dickinson este cel mai bine cunoscut publicului ca solist al trupei britanice Iron Maiden, alaturi de care a inceput sa cante in 1981 si care a vandut peste 100 de milioane de albume in intreaga lume. De asemenea, el s-a remarcat la nivel mondial ca autor, pilot, prezentator, producator de bere, om de afaceri, sportiv, scenarist si artist solo.

Primul sau album solo, “Tattooed Millionaire”, a fost lansat in mai 1990, iar urmatorul album, “Balls To Picasso”, a aparut patru ani mai tarziu (1994). Pe acest al doilea album, Dickinson a inceput sa colaboreze cu chitaristul Roy Z si, cu exceptia unui singur material, au colaborat pe toate albumele solo ce au urmat – “Accident Of Birth” (1997), “The Chemical Wedding” (1998) si “Tyranny Of Souls” (2005). Inainte de lansarea celui de-al treilea album solo al lui Dickinson, “Skunkworks” (1996), artistul a sustinut un concert in Bosnia ocupata si devastata de razboi. Coloana sonora a documentarului aparut ulterior si premiat in 2018 – “Scream For Me Sarajevo” – a fost lansata ca album.

Pe langa turneele si inregistrarile continue cu Iron Maiden, Dickinson a gasit timp sa-si lanseze autobiografia in 2017 – “What Does this Button do” – care a ajuns pe lista celor mai bine vandute carti Sunday Times. Intotdeauna a existat dorinta de a crea un alt proiect muzical solo, iar in 2021, Dickinson a avut in sfarsit ocazia sa se concentreze asupra acestuia. S-a intors din nou la Roy Z pentru a lucra impreuna la cateva idei neterminate, care au devenit rapid al saptelea sau album de studio, “The Mandrake Project”, programat pentru lansare in primele luni ale anului 2024.

Biletele pentru concertul BRUCE DICKINSON de pe 3 iunie, de la Arenele Romane, pot fi achizitionate in retelele Entertix, iaBilet, la tickets.emagic.ro si bilete.emagic.ro, incepand cu 10 noiembrie, la ora 12:00 PM, precum si in presale, incepand cu 8 noiembrie, ora 12:00 PM.

Facebook: https://fb.me/e/4ZidVaDJN

Un eveniment organizat de Emagic si Live Nation, sustinut de Rock FM.

***

Intrarea la eveniment se face in baza regulamentului organizatorului si include respectarea tuturor restrictiilor si ale posibilelor conditii suplimentare impuse de autoritatile locale inainte de eveniment si in timpul desfasurarii evenimentului.

Mai multe detalii privind regulamentul de acces vor fi comunicate in zilele din apropierea evenimentului. Cumparatorilor de bilet li se recomanda consultarea siteului oficial si a platformelor social media Emagic, precum si a siteurilor si paginilor de social media ale platformelor de ticketing partenere (iaBilet.ro si Entertix.ro), inainte de participarea la eveniment.

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 18 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9681 RON
GBP 1 x GBP = 5,9215 RON
USD 1 x USD = 4,5404 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 18 iulie 2024

Acum la Bucureşti
32 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner