CA$$A LOCO

Saptamana aceasta baietii de la Ca$$a Loco au lansat noul album “Oacadi” in cadrul unei conferinte de presa. In prezenta unui numar mare de jurnalisti, baietii au socat audienta cu noul videoclip, “Cine are noroc are”. Videoclipul a fost produs de Rova Films/Vlasti Inc. Cosmin Tudoran Leonard Muha Bogdan Muresan. Scenariu si regia au fost semnate de un bun prieten al trupei, Marian Crisan.

Simultan a fost inaugurat si site-ul oficial al videoclipului, www.cinearenorocare.ro. Ca$$a Loco a mentionat ca interesul publicului in accesarea acestui nou site a fost inimaginabil. In prima zi de la inaugurarea site-ului, serverul s-a blocat datorita celor peste 900 de utilizatori care au incercat sa acceseze in acelasi timp pagina de internet.

Invitatii au baut cate o cupa de sampanie in timp ce au pus intrebari si au primit raspunsuri neasteptate despre controversatul sindicat AUR (Artisti Uniti pentru Romania) si despre viitoarele proiecte ale trupei. Atmosfera luxoasa a videoclipului a fost reconstituita prin prezenta fetelor de aur care au impartit albume si au aruncat cu sute de “oacadi” (decretati unitatea principala de plata in industria divertismentului din Romania).


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole