CA$$A LOCO

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » CA$$A LOCO

Saptamana aceasta baietii de la Ca$$a Loco au lansat noul album “Oacadi” in cadrul unei conferinte de presa. In prezenta unui numar mare de jurnalisti, baietii au socat audienta cu noul videoclip, “Cine are noroc are”. Videoclipul a fost produs de Rova Films/Vlasti Inc. Cosmin Tudoran Leonard Muha Bogdan Muresan. Scenariu si regia au fost semnate de un bun prieten al trupei, Marian Crisan.

Simultan a fost inaugurat si site-ul oficial al videoclipului, www.cinearenorocare.ro. Ca$$a Loco a mentionat ca interesul publicului in accesarea acestui nou site a fost inimaginabil. In prima zi de la inaugurarea site-ului, serverul s-a blocat datorita celor peste 900 de utilizatori care au incercat sa acceseze in acelasi timp pagina de internet.

Invitatii au baut cate o cupa de sampanie in timp ce au pus intrebari si au primit raspunsuri neasteptate despre controversatul sindicat AUR (Artisti Uniti pentru Romania) si despre viitoarele proiecte ale trupei. Atmosfera luxoasa a videoclipului a fost reconstituita prin prezenta fetelor de aur care au impartit albume si au aruncat cu sute de “oacadi” (decretati unitatea principala de plata in industria divertismentului din Romania).

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 23 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9758 RON
GBP 1 x GBP = 5,7677 RON
USD 1 x USD = 4,6712 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 23 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
11 °C

Ploaie moderată

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner