REDNEX SI RO-MANIA IN SEMIFINALA NATIONALA EUROVISION 2008!

In cea de-a doua semifinala a competitiei nationale pentru participarea la Eurovision 2008, printre cei 12 clasati se numara si Ro-Mania feat. Rednex, cu piesa "RailRoad, RailRoad" (muzica: Daniel Alexandrescu, Mircea Presel, Radu Fornea, Annika Ljungberg, Jens Sylsjo, Anders Lundstorm; text: Daniel Alexandrescu, Mircea Presel, Radu Fornea, Annika Ljungberg, Jens Sylsjo, Anders Lundstorm, Razvan Stefaniu, Catalin Voicu).

Textul piesei a fost inspirat de sutele de mesaje trimise de romanii din diaspora baietilor din trupa Ro-Mania, mesaje prin care ii rugau sa compuna o melodie despre dorul de casa. Si iata ca dorinta lor s-a implinit: piesa cu care Ro-Mania s-a clasificat in semifinala nationala a Eurovisionului de anul acesta este dedicata romanilor raspanditi prin toata Europa.

Ro-Mania va filma spotul de prezentare si videoclipul piesei “Railroad, Railroad” in Suedia, patria prietenilor lor de la Rednex. Acestia si-au scurtat turneul din Asia pentru a avea timp suficient sa se pregateasca alaturi de Ro-Mania pentru participarea la Eurovision Song Contest 2008. In plus, dovedind inca o data ca se implica foarte serios in acest proiect, trupa Rednex si-a anulat toate concertele din luna februarie, renuntad astfel la o suma importanta de bani, pe care ar fi cistigat-o.

Incepand cu data de 13 februarie, membrii trupei suedeze se vor afla in Romania. Impreuna cu cei de la Ro-Mania isi vor promova piesa ajunsa in semifinala nationala Eurovision 2008.


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole