CAMPANIA #MedicÎnRomânia… redăm pulsul sistemului sanitar românesc

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » CAMPANIA #MedicÎnRomânia… redăm pulsul sistemului sanitar românesc

IrinaIasiDoctorii noștri vor … să fie doctorii altora. Pentru salarii, pentru condițiile din spitale, pentru un mediu proprice dezvoltării și perfecționării lor profesionale, pentru recunoașterea meritelor și pentru respectul în societate. PENTRU O VIAȚĂ MAI BUNĂ. Ne aflăm astfel în pragul unei crize de personal medical specializat; cunoaștem cu toții problema, o discutăm, însă realizăm oare dimensiunile și repercusiunile acesteia pe termen lung?

mediciNoi, studenții la medicină din întreaga țară ne dorim să facem o schimbare în bine în domeniul medical prin…bine. Cum? Promovăm decența, respectul și empatia, vă demonstrăm că studenții mediciniști sunt bine pregătiți și vor să profeseze în interiorul granițelor României. În acest sens, prin intermediul societăților studențești locale, organizăm în mod voluntar evenimente care vin în întâmpinarea problemelor de sănătate publică: caravane formate din studenți, rezidenți și medici care oferă consultații și analize gratuite persoanelor din mediul rural („Împreună pentru sănătatea rurală”), campanii de donare de sânge („Donează sânge! Fii erou”), campanii de informare și educație medicală/sexuală în licee și multe altele.

Solicităm sprijinul autorităților și le dovedim tuturor românilor că merită să investească în noi: nu plecăm din țară pentru că nu am putea-o face, ci pentru că NE PASĂ! Vrem să fim medici în România, vrem să avem o profesie, nu doar un loc de muncă, vrem să ni se ofere oportunitatea dezvoltării pe plan personal și profesional pentru ca la rândul nostru, să oferim pacienților tot ce e mai bun.

12283141_1237833079566157_609995795_nmFederația Studenților în Medicină din România (FASMR) reprezintă vocea tuturor studenților la medicină din țară și își propune lansarea campaniei #MedicÎnRomânia în vederea creșterii gradului de conștientizare în rândul populației generale a calității actului medical și a necesității respectării cadrelor medicale prin asigurarea unui mediu proprice dezvoltării și perfecționării lor, dar și a subvenționării proporționale cu nivelul responsabilității pe care meseria în sine o implică.

Pagina oficială a campaniei: https://www.facebook.com/medicinromania2015/

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 29 noiembrie 2023

EUR 1 x EUR = 4,9725 RON
GBP 1 x GBP = 5,7376 RON
USD 1 x USD = 4,5419 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 29 noiembrie 2023

Acum la Bucureşti
1 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

Reducere 1% la PC Garage

Click pe imaginea de mai sus, sau foloseste codul FN7MKAFI in cosul de produse!

E-zine.ro is a Thomann Partner