Campania ‘Si tu poti salva vieti! Exista un erou in fiecare dintre voi!’ continua

Medicul Radu Zamfir, unul dintre cei mai buni chirurgi din Romania, a devenit ambasador al campaniei programului Exista un erou in fiecare dintre voi, proiect initiat in aprilie 2013, care are ca principal scop reducerea timpului de ajungere la urgente de grad 0 si 1 din locurile publice la mai putin de 6 minute.

Fiind constient de importanta acordarii primului ajutor la timp, Dr. Radu Zamfir, el insusi erou prin ceea ce face si prin vietile salvate zilnic, a acceptat fara nicio ezitare sustinerea proiectului Exista un erou in fiecare dintre voi. In ciuda programului extrem de incarcat, ca medic chirurg si coordonator al echipei de prelevare din cadrul Spitalului Fundeni, Dr . Radu Zamfir s-a implicat 100% in sprijinirea acestei campanii derulata de Societatea de Salvare Bucuresti.

Poza Dr Radu ZamfirExista un erou in fiecare dintre voi este un program care pe mine, personal, m-a convins, pentru ca poate ajuta practic pe toti aceia aflati la limita dintre viata si moarte. Stii tehnici de baza de prim ajutor, primesti o alerta ca cineva din apropierea ta are nevoie de tine, mergi si actionezi. Si salvezi o viata. Nu se poate mai simplu de atat si eu, unul, cred in el

afirma Dr. Radu Zamfir.

Cei care isi doresc sa redirectioneze cei 2% din impozitul pe venit catre Societatea de Salvare Bucuresti pentru sustinerea proiectului, pot face asta completand formularul 230 de pe http://www.existaunerou.ro si uploadandu-l tot pe acest site.


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp

Alte articole