Nume importante din sportul romanesc vor fi prezente Harlem Globetrotters, Sala Polivalenta

Unele dintre cele mai importante nume din sportul Romanesc vor fi prezente la spectacolul de baschet Harlem Globetrotters luni, 21 aprilie 2014 la Sala Polivalenta!

Cand vine vorba de sport, oamenii de valoare  iubesc nu numai sporturile in care au facut performanta, ci tot ceea ce presupune miscare!

La spectacolul de baschet Harlem Globetrotters de luni, 21 Aprilie 2014, dintre  personalitatile sportului romanesc vor fi prezente Camelia Potec, Ruxandra Dragomir, Mihai Leu, Virgil Stanescu, Bogdan Stelea . Acestia, alaturi de familiile lor, vor petrece a doua zi de Paste la Sala Polivalenta din Bucuresti, unde vor avea parte de momente magice alaturi de cea mai iubita echipa de baschet.

Pe langa trick-uri, dribbling-uri si faimoasele aruncari de patru puncte, inimitabilii jucatori de la  Harlem Globetrotters  stiu sa ofere divertisment de calitate intregii familii!

Va invitam luni 21 Aprilie, a doua zi de Paste, sa petreceti momente minunate, de la cel mai mic la cel mai mare, alaturi de magicienii baschetului, The Original Harlem Globetrotters.

Biletele sunt puse in vanzare in reteaua Eventim (Call Center 1951) si online pe www.eventim.ro


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole