Party Like no other – Radu F. Constantinescu in Club Live

Prima pagină » Noutăţi » Party Like no other – Radu F. Constantinescu in Club Live

Ce se întâmplă dacă pui un scriitor la platane? O petrecere ca la carte! One Night Only!

Ştii bancul cu LAIV? L-Ai Văzut pe paginile aproape tuturor femeilor interesante de pe facebook, L-AI Văzut la emisiuni în care sunt invitaţi mai ales nerds, gen I like It şi nu prea era din filmul acela, de multe ori te-ai întrebat Who the F. is Radu F. Constantinescu? E momentul să- l vezi LAIV, în club Live!

Cel mai mare club de muzică Live din ţară face una dintre cele mai interesante mişcări ale primăverii: cel mai citit blogger din România mixează live, o singură seară! Pe 26 Aprilie 2014 în Club Live se întâmplă un Party Like no other!

Radu a declarat în mai multe rânduri că ar fi trebuit să împartă premiul pentru cel mai bun blog din România pe 2014 cu cititorii. Acum se ţine de cuvânt şi cu asta: atât premiul cât şi autorul blogului vor sta cuminţi la photo corner. Practic, în club Live se întâlnesc muzica şi vorbele. Într-un tribut artiştilor care i-au legănat balurile din liceu, dar şi pentru experimentaliştii care fac în 2014 muzică de 2020, Radu F. va mixa un set din trei părţi: 2000 electronica, 90’s memories & 80’s best of.

The dAdA vor ridica sala în picioare cu mijloacele specifice (care includ decibeli mulţi şi un pic de distors) .

Viaţa de noapte nu se citeşte. Se trăieşte. One night only. Accesul in Club se face inepand cu ora 22:00.

Biletele pentru acest eveniment pot fi gasite online pe http://www.iabilet.ro, http://www.myticket.ro, la pretul unic de 30 de lei (biletele nu includ loc la masa). Biletele se mai gasesc si in reteaua de magazine Uman din toata tara: Bucuresti: Piata Romana, Str George Enescu nr 30 si in Baneasa Shopping City; Cluj si Iasi: in Iulius Mall; Timisoara: in Uman Shop, Outlet si Core;- Brasov: Strada Muresenilor nr. 3.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9764 RON
GBP 1 x GBP = 5,8125 RON
USD 1 x USD = 4,6687 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 21 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
17 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner