Cand era nefericita, Mariah Carey isi dorea sa fie rapita!

Dupa lungi cautari si relatii esuate, Mariah Carey pare ca si-a gasit in sfarsit fericirea. Dupa ce sotul ei, Nick Cannon, a declarat ca mariajul cu frumoasa cantareata este cel mai bun lucru din viata lui, acum a venit timpul ca si vedeta muzicii pop sa isi deschida sufletul.

„Cand eram nefericita intr-o etapa a vietii mele, intotdeauna imi doream sa fiu rapita. Pur si simplu, voiam un mod de a scapa si nu aveam cum”, a declarat Mariah despre casatoria ratata cu Tommy Mottola. Acum insa, in noul partener de viata, starul vede salvarea ei: „M-a cam rapit. M-a luat cu elicopterul. Apoi m-a cerut. Am tinut orice aspect al relatiei noastre ascuns. Asta pentru ca noi nu ne-am intalnit cu adevarat, daca intelegeti ce vreau sa spun. Si am fi dat sanse lumii sa spuna: «Ce faci? Despre ce vorbesti? Este mult prea repede… Esti sigura?»”.

Sa fie oare acesta alesul cantaretei, cel alaturi de care vedeta va imbatrani? Asta ramane de vazut, insa pana atunci Mariah recunoaste: „Avem aceeasi viziune asupra vietii… Chiar credem ca oamenii au propriile lor temeri despre: «Am avut o relatie inainte de asta sau nu am avut», dar pentru mine nu au fost cu adevarat relatii, au fost mai mult ca o prietenie sau ca o situatie care mergea”.

Ti-a placut articolul ? Nu uita de share: