Nunta lui Borat amanata de religia viitoarei sotii

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Nunta lui Borat amanata de religia viitoarei sotii

Daca dragostea e mare, nimic nu mai sta in calea indragostitilor cand trebuie sa faca pasul sprea altar. Cu toate acestea, din cand in cand mai intervine cate o problema care le da peste cap planurile.

Sacha Baron Cohen si logodnica lui, Isla Fisher, sunt cel mai bun exemplu. Perechea a trebuit sa isi amane planurile de casatorie. Dar nu pentru ca s-ar fi certat, ci din motive religioase. Frumosul cuplu, care are de anul trecut o fiica, planuia sa se casatoreasca in aceasta vara. Dar, pentru ca simpatica actrita Isla, 32 de ani, nu s-a convertit inca la religia starului show-ului „Ali G”, adica la iudaism, cei doi au fost obligati sa isi reprogrameze nunta.

„Isla trebuia sa isi petreaca timpul, imediat dupa nastere, cu studierea Torei, dar aceasta a mers mult mai greu decat se asteptau cei din jur. Este foarte frustrant pentru viitoarele ei rude prin alianta, in special pentru parintii lui Sacha, care isi doreau nunta in aceasta vara”, a declarat o sursa. „Acum nu exista nicio data stabilita, pentru ca Isla nu s-a convertit inca total si, chiar daca lucreaza la asta, este departe de a-si fi completat toate studiile”, a adaugat apropiatul familiei.

Despre Isla, care si-a petrecut cea mai mare parte din aceasta vara la filmarile productiei „Confessions Of A Shopaholic”, se spune ca are o relatie foarte tensionata cu mama lui Sacha, Daniella. „Ceea ce a facut relatiile dificile intre cele doua este faptul ca mama lui Sacha isi dorea ca Isla sa petreaca mai mult timp cu copilul ei si familia lor in Anglia, decat sa se intoarca pe platourile de filmare asa de curand”, a adaugat sursa.

Intre timp, Baron Cohen, 36 de ani, isi petrece timpul ca mediator intre viitoarea sotie si mama lui. Asa ca, in loc de pregatiri de nunta, si actorul si-a canalizat energia in munca, pregatind un nou film, „Bruno”, inspirat din realitate.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 23 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9758 RON
GBP 1 x GBP = 5,7677 RON
USD 1 x USD = 4,6712 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 23 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
11 °C

Ploaie moderată

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner