CEREMONIA DE DECERNARE A DIPLOMELOR DELF Prim pentru candidații sesiunii din iunie 2015

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » CEREMONIA DE DECERNARE A DIPLOMELOR DELF Prim pentru candidații sesiunii din iunie 2015

Institutul Francez din București a organizat sâmbătă, 16  ianuarie 2016, în incinta liceului Francez Anna de Noailles, ceremonia de decernare a diplomelor DELF Prim. În cadrul acestui eveniment au participat aproximativ 100 de absolvenți din cei 130 de candidați care au luat parte la sesiunea din iunie 2015.

DELF Prim, prima diplomă de studii în limba franceză, este eliberată de Ministerul Educației Naționale din Franța și este recunoscută pe plan  internațional. Copii din sistemul de învățământ din România pot opta pentru certificările de nivel A1.1 și A1, conform normelor din Cadrul european comun de referință pentru limbi străine. Începând cu luna august 2014, această diplomă este acceptată pentru accesul în clasa a V-a, în filiera de franceză intensiv.

03Evenimentul a fost deschis de către Doamna Julie Rescourio, directoarea de cursuri și examene în cadrul Institutul Francez din București, precum și de Doamna Ruxandra Boitan, responsabila pentru examene.  De asemenea, profesorii școlilor International School For Primary Education, Școala Gimnazială Mircea Sântimbreanu și Școala Centrală din București și-au însoțit elevii la această ceremonie.

Festivitatea a fost urmată de un spectacol de teatru pentru copii și de un moment convivial în jurul desertului Galette des Rois, conform tradiției franceze.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 1 martie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9690 RON
GBP 1 x GBP = 5,8022 RON
USD 1 x USD = 4,5823 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 1 martie 2024

Acum la Bucureşti
8 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner