LURA – o artista preferata de dansatorii de Kizomba si nu numai

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » LURA – o artista preferata de dansatorii de Kizomba si nu numai

Duminica, 24 ianuarie 2016, dupa concerte in intreaga lume, Lura va canta in premiera in Romania, la Hard Rock Cafe din Bucuresti.


Este cunoscut faptul ca Lura este una dntre cele mai populare voci ale stilului “morna”, dar este de asemenea una dintre cele mai iubite artiste ale zonei “funana” si “batuque, iar faptul ca i se spune “urmatoarea Cesaria Evora”, nu este o intamplare. Lura este unul dintre cei mai iubit artisti de cei care practica dansuri latino precum samba, rumba, merengue, bolero si evident kizomba. Energia ei pozitiva si ritmurile fierbinti sunt cele doua elemente principale care ii determina sa aleaga piesele ei.

Chiar daca nu esti dansator profesionist iti este imposibil sa stai pe scaun atunci cand intra ea pe scena. Duminica, la Hard Rock Cafe va fi un show special si cu siguranta nimeni nu va sta jos cat timp Lura va fi pe scena.

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia impresionantă de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea ireproșabilă a sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.
Biletele pentru concertul LURA sunt disponibile online pe www.iabilet.ro (plata cu cardul, Paypal, pe abonament la Vodafone sau ramburs) şi în format fizic în reţeaua iaBilet (Hard Rock Cafe – inclusiv în ziua evenimentului la intrare, reţeaua de terminale ZebraPay, Magazinele IQ BOX, Muzica, Uman, Senia din toată ţara) la următoarele preţuri:

– Acces General cu loc la masă (fumători sau nefumători) – 70 de lei
– VIP, cu loc la masă în faţa scenei – 95 de lei (doar 75 de locuri disponibile)

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 23 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9745 RON
GBP 1 x GBP = 5,8379 RON
USD 1 x USD = 4,5878 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 24 mai 2024

Acum la Bucureşti
13 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner