Chitaristul Toni Dijmarescu a lansat melodia ”#goodbye” pentru ajutorarea victimelor din clubul Colectiv

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Chitaristul Toni Dijmarescu a lansat melodia ”#goodbye” pentru ajutorarea victimelor din clubul Colectiv

Toate castigurile ce revin artistului si Universal Music Romania rezultate din exploatarea melodiei  “#goodbye” vor fi donate Fundatiei Estuar, contribuind in mod direct la ajutorarea victimelor tragediei produse pe 30 octombrie 2015 in clubul Colectiv. Piesa poate fi cumparata sau ascultata accesand linkul de mai jos:

https://UMRDD.lnk.to/ToniDijmarescu-goodbye

Toni Dijmarescu: “Pana acum am fost retinut ori de cate ori mi s-a propus sa ma implic in proiecte caritabile. Am considerat ca sunt altii care se pricep mai bine decat mine la asta, plus ca nici nu detin experienta necesara pe care o cere o asemenea actiune. Mentalitatea  mi s-a schimbat insa in seara zilei de 30 octombrie 2015, dupa ce am urmarit la TV transmisia evenimentele produse in clubul bucurestean Colectiv. Victime – morti si raniti – au fost pe langa formatia Goodbye To Gravity (pe care o consider inca de la lansarea primului album ca fiind cea mai valoroasa trupa de Metal romaneasca), si aproape toti cei care au fost sa-i vada live cu ocazia lansarii noului lor album, “Mantras of War”. Printre ei se numara multi prieteni, oameni de presa cu care am colaborat (Alexandra Furnea, Nelu Brindusan) si muzicieni cu care am impartit scena (Catalin Scanteie, Bogdan Molesag). Sunt constient ca si eu as fi fost in acel club daca m-as fi aflat in tara, pentru ca imi doream de mult sa asist la un concert Goodbye To Gravity. Imi pare foarte rau ca i-am ratat cand au sustinut un concert in Germania acum cativa ani.
Toni DijmarescuMotivul pentru care aceasta piesa exista, este pentru ca as vrea ca cei care sunt dispusi sa ajute, sa primeasca ceva simbolic in schimbul donatiei facute, altceva in afara satisfactiei ca au facut o fapta buna. Impreuna cu Universal Music Romania vom transfera toate castigurile ce ne revin rezultate din vanzari Fundatiei Estuar, cea care se ingrijeste de cei ramasi cu traume fizice si sufletesti in urma acestei tragedii. Chiar si eu mi-o voi cumpara de pe iTunes!Le multumesc colaboratorilor mei, Flavius Suciu pentru productia muzicala care pune in evidenta sentimentele pe care le-am avut cand am compus piesa si lui Ionut George Andrei (DHOPEdesign) pentru minunatul clip care abordeaza tema Cosmosului, care era si tema preferata a trupei Goodbye To Gravity.”

Toni Dijmarescu este un muzician roman stabilit in Germania. Este endorser al firmei Grosmann Guitars si fost membru al trupei resitene Screaming Heads. In prezent canta alaturi de rapperul MarkOne1 si chitaristul Flavius Suciu in trupa MarkOne1 & The Brothers. A colaborat cu artisti romani si straini cum ar fi Desant, Narcisa Suciu, Liviu Hoisan (Tectonic), Rising Shadow, Rock ’n Ghena, PHF, Her Prayers Fail, Heilige Bruehder, Tankard si multi altii.

Video:

Fundatia Estuar: www.estuar.org

Toni Dijmarescu: www.facebook.com/tonidijmarescugtr

DHOPEdesign: http://www.facebook.com/DHOPEdesign

Contact Universal Music Romania:

office@umusic.ro

www.facebook.com/umusicro

www.umusic.ro

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 23 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9745 RON
GBP 1 x GBP = 5,8379 RON
USD 1 x USD = 4,5878 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 24 mai 2024

Acum la Bucureşti
13 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner