Zece zile până la premiera Disney Beauty and the Beast la București

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Zece zile până la premiera Disney Beauty and the Beast la București

Au mai rămas zece zile până la premiera musicalului Disney Beauty and the Beast la București, o superproducție de sute mii de euro importată 100% de pe Broadway. Frumoasa și Bestia, Gaston, Lumiere si toate celelalte personaje incredibile, orchestra fabuloasă promit să cucerească inimile spectatorilor de toate vârstele. Cele patru reprezentații de la Romexpo (4-6 decembrie) se vor juca în limba engleză cu subtitrare în limba română, astfel încât să nu se piardă nimic din strălucirea interpretativă. Trailer oficial aici. ROMEXPO dispune de toate dotările necesare pentru siguranța publicului – detalii aici.

.DCBB5045Patru detalii din spatele scenei care-i vor încânta pe toți fanii Disney:

  • Undeva, ascuns în fundalul decorurilor somptuoase, fără nicio legătură cu intriga piesei apare… Mickey Mouse, simbolul companiei Disney. Cei mici trebuie să fie foarte-foarte atenți pentru a depista îndrăgitul personaj.
  • Printre cei 60 componenți ai echipei se numără doi copii în vârstă de 9 ani. Alexis Batten și Harrison D. Leahy, ambii interpreți ai rolului Chip, își salută cu această ocazie publicul din România. Turneul Disney Beauty and the Beast este debutul lor la nivel internațional, desi ambii sunt obișnuiți cu scena. Harrisson, originar din New York, a mai jucat în Holiday on Main, Schoolhouse Rock Live!, “Star To Watch” Award for ISCA, “Clarinet Boy”, Understudy “Newsboy” in Gypsy.
  • Înfățișarea Bestiei, depotrivă înfricoșătoare și adorabilă, a fost concepută prin îmbinarea unei coame de leu cu colți de mistreț, cap de bivol, frunte de gorilă, picioare și coadă de lup și corp masiv de urs. Constanta personajului, fie fiară sau om, este culoarea ochilor – albastră. Iar Belle, singura prinţesă Disney cu ochii căprui, este inspirată de personajul Jo, interpretat de legenda Holywood-ului Katharine Hepburn în filmul „Little Women/Cele patru fiice ale doctorului March“, din 1933.
  • Biblioteca din castelul Bestiei este inspirată dintr-un Birou Oval celebru, cel din clădirea Richeliu a Bibliotecii Naționale din Paris, Franța.

.DCBB7938Bazat pe filmul de animație cu același nume, musicalul Disney Beauty and The Beast a avut premiera pe Broadway în 1994, a primit 9 nominalizări la prestigioasele premii Tony și s-a jucat vreme de 13 ani, în fața a peste 35 de milioane de spectatori. Încă este una dintre cele mai longevive producții Broadway din toate timpurile, și cu unele dintre cele mai mari încasări. Biletele, cu prețuri între 84 și 330 lei, în funcție de distanța față de scenă, se pot cumpăra online pe www.eventim.ro sau prin rețeaua Eventim (magazinele Orange, Germanos, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești, hipermarketurile Carrefour și benzinăriile OMV). Vizitați www.eventim.ro pentru mai multe detalii.

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/1496659067295163/

Broadway Entertainment Group este cea mai mare companie de distribuție teatrală din lume, care produce circulte internaționale și oferă spectacole de top pe piețe precum Orientul Mijlociu, Statele Independentedin Commonwealth, Asia Centrală și de Sud și America Latină. Producții anterioare: Fosse, Cats, Chicago – The Musical, Miss Saigon, Mathew Bourne’s Swan Lake, Priscilla Queen of the Desert, Gumboots, Slava’s Snowshow, Bounce, Lady Salsa, Circus Oz, Lano and Woodley, Mum’s the Word, Rudy Coby, Shaolin Kung Fu Monks și Jerry Seinfeld World Tour.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9748 RON
GBP 1 x GBP = 5,8147 RON
USD 1 x USD = 4,5777 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 21 mai 2024

Acum la Bucureşti
24 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner