CLASS intr-un castel de nisip

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » CLASS intr-un castel de nisip

La inceputul toamnei, formatia Class a filmat un nou videoclip. Acesta va promova cel de-al doilea extras pe single de pe albumul Infinit, cel mai recent material discografic al indragitei trupe. Piesa se intituleaza Castel de nisip si ascensiunea sa in topurile de specialitate a fost deosebit de rapida. Noul videoclip al trupei CLASS va putea fi vizionat in curand pe posturile TV de specialitate

Regizorul acestui nou videoclip a fost Iulian Moga, care si-a pus la dispozitie pentru filmari masina proprie, un Volkswagen EOS. Cadrele au fost filmate la Constanta, pe plaja Corbu, intr-o singura zi (de la ora patru dimineata pana la miezul noptii, incluzand drumul Bucuresti-Constanta!). In primavara, aceeasi locatie a fost utilizata pentru derularea sedintei foto pentru coperta albumului. 

Videoclipul a fost construit in jurul ideii de dragoste, in scenariu fiind vorba despre trei femei total diferite, care au insa in comun un singur lucru: sunt indragostite. Mihaela are in videoclip trei alter-ego, din acest punct de vedere filmarile derulandu-se destul de dificil. Punctul cel mai stresant al intregii filmari a fost ultimul cadru, in care Mihaela a trebuit sa treaca prin vestimentatia, machiajul si coafura celor trei personaje in doar 45 de minute! Acest lucru a pus echipa la grea incercare din cauza variatiilor foarte rapide de intensitate a luminii naturale.    

Un impediment pe care nu l-a luat in considerare nimeni cand a fost stabilita locatia filmarii a fost prezenta pescarusilor! Acestia erau intr-un numar foarte mare si zburau in toate directiile fara oprire, intersectand imaginile filmate. De multe ori, echipa a trebuit sa astepte mai bine de zece-cincisprezece minute intre doua cadre.  

   

Vestimentatia a fost asigurata de celebrul designer Stefan Musca (New Funky Fashion), recunoscut pentru creatiile sale unicat, de club, realizate exclusiv din denim.

Pe durata intregii veri CLASS a fost intr-un turneu, alaturi de Voltaj, in cadrul caruia au sustinut nu mai putin de 45 concerte. Din aceasta iarna, ei vor prezenta un show intr-o formula de scena extinsa, care include doi instrumentisti (dintre care unul va fi tobosar).

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 12 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9749 RON
GBP 1 x GBP = 5,9053 RON
USD 1 x USD = 4,5873 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 12 iulie 2024

Acum la Bucureşti
25 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner