Ileana va naste un baietel

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Ileana va naste un baietel

Ileana va naste un baietel. Al lui Ion Ion?!

Ileana Lazariuc are toate motivele din lume de fericire. Este indubitabil: basarabeanca va deveni mamica, urmand sa nasca peste aproximativ jumatate de an. Copilul il va avea ca tata oficial pe Ion Ion Ţiriac. Daca acesta il va recunoaste.

Povestea de dragoste dintre fiica Anastasiei Lazariuc si „odrasla” magnatului Å¢iriac exista parca de la facerea lumii. Cu toatea acestea, cei doi au trecut prin multe episoade mai putin placute. A fost insa nevoie de o casatorie „trucata” pentru ca Ileana sa realizeze ca Ion Ion ii este suflet pereche. Punct ochit, punct lovit. Divortul de Maria Marinescu a venit de la sine si, odata cu el, impacarea oficiala a celor doi indragostiti. De ceva vreme insa, prin targ circula anumite zvonuri conform carora basarabeanca ar fi insarcinata si ca „vinovat” de acest lucru ar fi chiar fiul de miliardar.

Aflate pana mai ieri la stadiul de simple supozitii, aceste ipoteze au devenit veridice in prima zi a lunii octombrie. Potrivit anumitor surse din cadrul echipei de productie a serialului in care joaca Ileana, bruneta are sanse minine de a-si prelungi intelegerea, actrita marturisindu-le mai-marilor televiziunii respective ca va capata proportii pe viitor, datorita sarcinii. „Daca Ileana va dori sa reinnoiasca contractul cu noi, suntem dispusi. Insa nu cred ca asta se va intampla, pentru ca starea fizica nu-i va permite”, a declarat un agent de presa al postului respectiv pentru cotidianul Gardianul.

Mai mult, potrivit anumitor surse din cercul de cunostinte ale Ilenei, basarabeanca le-ar fi marturisit prietenilor ca se afla in primul trimestru cu sarcina si ca foarte probabil va aduce pe lume un baietel. De partea cealalta, apropiatii lui Ion Ion spun ca fiul de miliardar este extrem de fericit ca va deveni tata si ca, in ciuda tuturor speculatiilor, este cat se poate de convins ca fiul pe care il va naste iubita sa este al lui. De vazut insa care va fi punctul de vedere al seniorului. Ce va cantari oare mai greu pentru „herr” Å¢iriac: relatia deloc cordiala cu Ileana, sau sansa, poate unica in viata, de a deveni bunic?!

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 18 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9681 RON
GBP 1 x GBP = 5,9215 RON
USD 1 x USD = 4,5404 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 18 iulie 2024

Acum la Bucureşti
32 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner