#COCOON în premieră la Hard Rock Cafe

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » #COCOON în premieră la Hard Rock Cafe

Zoli TOTH Project prezintă în premieră show-ul #COCOON, vineri, pe 20 mai 2016, la Hard Rock Cafe de la ora 22:30 in cadrul unui eveniment BestMusic Live Concerts.

#COCOON un proiect unic în România, un spectacol despre noi începuturi și renaștere la toate nivelurile. Instrumente diverse marimba, vibrafon, vioară, violoncel, tobe clasice și electronice, dar și instrumente inventate de Zoli TOTH sunt puse pe ritmuri foarte energice cu un sunet total nou.

Show-ul creat de Zoli TOTH este realizat cu ajutorul muzicienilor profesioniști, împreună cu care formează Zoli TOTH Project.

#COCOON a confirmat deja. Un scurt fragment din spectacol a fost prezentat în cadrul galei din finala națională Eurovision 2016, având parte de reacții excelente din partea publiculuiși a presei.

Momentul „Hiperboreea” poate fi vizionat aici:

www.facebook.com/Zoli.TOTH.Official/

www.facebook.com/ZoliTOTHProject/

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Hard Rock Cafe, Magazinul Muzica, Metrou Unirii 1, Magazinele Uman si IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara) dar si in ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele preţuri:

– 50 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (număr limitat de bilete)

– 40 de lei, cu loc la masă, în sală

Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 40 de lei. Biletele isi pastreaza pretul in ziua concertului la intrare.

Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău – Şoseaua Kiseleff, nr. 32. Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Magic FM.

Evenimente Recomandate
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 15 iunie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9771 RON
GBP 1 x GBP = 5,9174 RON
USD 1 x USD = 4,6576 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 15 iunie 2024

Acum la Bucureşti
27 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner