Nika lanseaza single-ul si videoclipul “D.B.D”

Nika lanseaza single-ul “D.B.D.”, o piesa pozitiva, despre libertatea de a fi tu insuti si de nu a fi constrans de regulile societatii.

“D.B.D.” este compusa de Andrei Tostogan, si Nicoleta Gavrilita, textul ii apartine Nicoletei Gravrilita (Nika), iar productia a fost facuta in Tam-Tam Studio.

Videoclipul este unul de imagine si subliniaza perfect mesajul piesei. Este regizat de catre The Brothers M.

“Piesa “D.B.D” s-a nascut din multa energie pozitiva, foarte firesc, intr-o seara in care stateam in studio cu colegii de la Tam-Tam Studio si improvizam diferite melodii la microfon. A pornit de la cateva acorduri si un beat simplu, dupa care imediat au aparut silabele “Di Bi Di”- de unde vine si titlul. Piesa are un mesaj foarte simplu, e despre libertatea de a fi tu insuti, de a-ti trai viata asa cum iti doresti, fara frica de a fi judecat si de a nu lasa oamenii si mediile toxice sa te schimbe sau “remodeleze”. Mi-am dat seama ca e un lucru important si, cand am inceput sa scriu textul am simtit ca piesa asta vrea sa fie despre libertate.:D  “D.B.D” e o piesa pe care as asculta-o in  masina, in drum spre mare, intr-un eurotrip sau chiar mergand spre metrou dimineata, dansand cu castile-n urechi si cafeaua-n mana. Sper ca cei care asculta sa simta si ei energia pozitiva a piesei”

Mai multe informaţii găsiţi aici:

https://www.facebook.com/isingNika

https://www.facebook.com/MediaProMusicRomania

https://www.facebook.com/umusicro

 


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp

Alte articole