Conan Gray lanseaza melodia “Telepath”

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Conan Gray lanseaza melodia “Telepath”

Conan Gray, regele pop al generației Z, se pune iar în mișcare și anunță că își va începe turneul „The Conan Gray World Tour 2022”.

Asculta aici “Telepath”: https://umusic.lnk.to/TelepathPR

Biletele au fost puse în vânzare astăzi, 29 octombrie și pot fi achiziționate de pe
website-ul: www.conangray.com/tour.

Turneul începe pe 1 martie în Dallas, TX la South Side Ballroom, și continuă în Nashville, TN la legendarul Ryman Auditorium pe 6 martie, New York, NY, la Radio City Music Hall pe 16 martie și se încheie după șase săptămâni în Denver, CO la Mission Ballroom, pe 20 aprilie. Turneul european începe pe 5 mai în Oslo, Norvegia, la Sentrum Scene și traversează contintentul pentru o lună, înainte să se încheie pe 9 iunie la Eventim Apollo.

Conan lansează astăzi, 29 octombrie, și noul său single intitulat „Telepath”. Această piesă cu beat uptempo îi evidențiază falsetto-ul puternic și are unul dinte cele mai îndrăznețe și mărețe refrene de până acum. Conan a scris piesa împreună cu niște colaboratori deosebiți, incluzându-i pe Julia MichaelsIlya (Ariana Grande, Jennifer Lopez) și Caroline Ailin (Dua Lipa).

Între timp, cel mai recent single al său, „People Watching” a depășit pragul de 85 de milioane de stream-uri până în prezent. Piesa lansată înainte, „Astronomy”, a strâns peste 50 de milioane de stream-uri și cifrele sunt în creștere, fără să menționăm că Taylor Swift a lăudat piesa pe contul ei personal de Instagram:

Piesa asta este la un alt nivel!! Susțineți/ cumpărați/ ascultați aceasta capodoperă de artă. Așa multă afecțiune & respect pentru @conangray”.

În plus, Rodrigo a aparut alaturi de Conan în videoclipul „Sour Prom”.

De când și-a lansat demo-urile originale pe canalul său de YouTube, la vârsta de 15 ani, Conan Gray a devenit unul dintre cele mai notabile superstaruri pop ale generației sale. Chiar și după succesul masiv la nivel global al hit-urilor sale certificate cu multi-platină, „Heather” și „Maniac”, muzica sa continuă să-și păstreze autenticitatea și originalitatea. Albumul de debut al lui Gray, „Kid Krow”, realizat împreună Dan Nigro, colaboratorul și producătorul său de multă vreme, a ajuns pe locul 5 în topul Billboard 200, pe locul întâi în topul Billboard Pop Albums și a devenit cel mai mare debut al unui artist din ultimii doi ani. În vara anului 2020, când „Heather” cucerea topurile din toată lumea, Sir Elton John l-a lăudat pe Conan Gray drept singurul artist din topul Spotify top 50 cu o piesă scrisă în întregime de el. Cu aproape 5 miliarde de stream-uri, Conan Gray a avut trei turnee sold out în America de Nord, un turneu european și show-uri pe tot mapamondul.

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 19 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9692 RON
GBP 1 x GBP = 5,9059 RON
USD 1 x USD = 4,5468 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 19 iulie 2024

Acum la Bucureşti
31 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner