Imagine Dragons lanseaza, impreuna cu J.I.D., piesa “Enemy” pentru seria animata “Arcane”

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Imagine Dragons lanseaza, impreuna cu J.I.D., piesa “Enemy” pentru seria animata “Arcane”

Imagine Dragons face echipa cu rapper-ul din Atlanta, J.I.D, pentru o melodie electrizanta. “Enemy” examineaza atat conflictul interior, cat si cel exterior si va putea fi ascultata in seria animata, “Arcane”, inspirata de jocul League Of Legends.

Asculta aici piesa: https://www.youtube.com/watch?v=D9G1VOjN_84

Piesa vorbeste despre conflictul interior intr-o lume in care simti ca nu poti avea incredere nici in propria persoana. Ca si serialul, melodia este atat personala, cat si critica asupra societatii in care traim.

Cantecul “Enemy” a fost produs de duo-ul suedez Mattman & Robin, fiind mixat de cunoscutul inginer de sunet, Serban Ghenea.

Imagine Dragons lanseaza, impreuna cu J.I.D., piesa “Enemy” pentru seria animata “Arcane”

 

Imagine Dragons va porni la inceputului anului 2022 intr-un turneu, in America de Nord, pentru sustinerea proiectului “Mercury – Act 1”.  Albumul a fost produs in colaborare cu Rick Rubin si a debutat in top 10 Billboard Hot 200 si pe locul secund in Top  Alternative Albums si Top Rock Albums, fiind primul proiect muzical din 2018 pana in prezent. Piesele “Wrecked”, “Follow You” si “Cutthroat” sunt prezente pe acest album.

Cu 40 de milioane de albume și 50 de milioane de melodii vândute la nivel global, precum și 60 de miliarde de stream-uri combinate, Imagine Dragons a fost cea mai bine vândută trupă rock din anii 2010, chiar dacă erau ocupați să reinventeze genul. Cele mai importante trei melodii rock din Billboard ale deceniul aparțineau formației – „Believer”, „Thunder” și „Radioactive”.

“Night Visions”, debutul lor din 2012, a intrat în Billboard 200 pe locul 2, iar piesa principală „Radioactive” a dominat Hot Rock Songs al Billboard-ului, a câștigat un GRAMMY pentru cea mai bună interpretare rock și a obținut statutul RIAA Diamond. Smoke + Mirrors, din 2015, a debutat pe locul 1 în Billboard 200.
EVOLVE, care a urmat în 2017, a câștigat o nominalizare la GRAMMY pentru cel mai bun album vocal și a lansat trei hituri radio alternative nr. 1: „Believer”, „Thunder”, nominalizat la GRAMMY, și „Whatever It Takes”. Toate cele trei melodii au fost, de asemenea, printre primele 5 hit-uri la radio din Top 40, „Thunder” ajungând pe locul 1. Al patrulea album al trupei, ORIGINS, a debutat în topurile Billboard’s Alternative Albums și Top Rock Albums și single-ul „Natural” a petrecut nouă săptămâni pe locul 1 la radio-urile alternative.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 20 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9751 RON
GBP 1 x GBP = 5,8059 RON
USD 1 x USD = 4,5879 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 20 mai 2024

Acum la Bucureşti
18 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner