Concert Abba Real Tribute Band în Timișoara

Concert Abba Real tribute Band în Timișoara

Vineri pe 27 septembrie 2019 de la ora 20.00, Club Capcana are invitata, pentru prima data in Romania, trupa ABBA Real Tribute Band din Serbia, într-un super concert de tribut ABBA.

Publicul din Timisoara este așteptat sa petreaca o seara de dans ca-n anii 70-80 pe muzica ABBA cantata LIVE într-un concert de excepție al celor de la ABBA Real Tribute Band din Serbia. Trupa s-a format în orașul sarbesc Zrenjanin și este compusa din 4 muzicieni experiementati, care păstrează vii melodiile mult indragite ale trupei ABBA. Deși având un stil original, Abba Real tribute Band aduce pe scena în concerte cele mai tari hituri Abba, precum Waterloo, Chiquitita, Dancing Queen, Mamma Mia, S.O.S și multe altele.

Considerăm că acest tip de muzică nu și-a pierdut popularitatea nici astăzi și poate fi la fel de interesant pentru publicul muzical de orice vârsta sau cultura.” (Abba Real Tribute Band)

Abba este o formatie suedeza de muzica pop, care a dominat clasamentele mondiale muzicale în perioada existenței lor, intre anii `70 și `80. Cu peste 400 de milioane de discuri vândute, Abba este și astăzi un nume legendar în lumea muzicala, cu speranța ca poate, într-o zi, trupa va mai incanta lumea cu muzica lor.

Intrarea la concert se face începând cu ora 20.00 în Clubul Capcana de pe splaiul Nicolae Titulescu nr 5.
Biletele pre-sale costa 40 lei și se pot achiziționa de la acest link: https://www.iabilet.ro/bilete-abba-tribute-43407/
Prețul unui bilet în seara concertului este de 50 lei.

Detalii eveniment: https://www.facebook.com/events/527011874497083


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp

Alte articole