Concert Abba Real Tribute Band în Timișoara

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Concert Abba Real Tribute Band în Timișoara

Vineri pe 27 septembrie 2019 de la ora 20.00, Club Capcana are invitata, pentru prima data in Romania, trupa ABBA Real Tribute Band din Serbia, într-un super concert de tribut ABBA.

Publicul din Timisoara este așteptat sa petreaca o seara de dans ca-n anii 70-80 pe muzica ABBA cantata LIVE într-un concert de excepție al celor de la ABBA Real Tribute Band din Serbia. Trupa s-a format în orașul sarbesc Zrenjanin și este compusa din 4 muzicieni experiementati, care păstrează vii melodiile mult indragite ale trupei ABBA. Deși având un stil original, Abba Real tribute Band aduce pe scena în concerte cele mai tari hituri Abba, precum Waterloo, Chiquitita, Dancing Queen, Mamma Mia, S.O.S și multe altele.

Considerăm că acest tip de muzică nu și-a pierdut popularitatea nici astăzi și poate fi la fel de interesant pentru publicul muzical de orice vârsta sau cultura.” (Abba Real Tribute Band)

Abba este o formatie suedeza de muzica pop, care a dominat clasamentele mondiale muzicale în perioada existenței lor, intre anii `70 și `80. Cu peste 400 de milioane de discuri vândute, Abba este și astăzi un nume legendar în lumea muzicala, cu speranța ca poate, într-o zi, trupa va mai incanta lumea cu muzica lor.

Intrarea la concert se face începând cu ora 20.00 în Clubul Capcana de pe splaiul Nicolae Titulescu nr 5.
Biletele pre-sale costa 40 lei și se pot achiziționa de la acest link: https://www.iabilet.ro/bilete-abba-tribute-43407/
Prețul unui bilet în seara concertului este de 50 lei.

Detalii eveniment: https://www.facebook.com/events/527011874497083

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 1 martie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9690 RON
GBP 1 x GBP = 5,8022 RON
USD 1 x USD = 4,5823 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 1 martie 2024

Acum la Bucureşti
8 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner