Galerie foto si recenzie Mgła, Martwa Aura si Dagorath in club Quantic

Prima pagină » Galerii foto » Galerie foto si recenzie Mgła, Martwa Aura si Dagorath in club Quantic

Luni, 23 septembrie 2019, Club Quantic a gazduit un concert exceptional cu cei de la Mgła. În deschidere au cântat Martwa Aura si Dagorath.

Pretul primelor 100 de bilete din pre-sale – 66,6 Ron – prevesteau un ritual black metal de neratat… si chiar asa a fost! Daca pe cei de la Mgła am avut sansa sa ii vad la REF, asteptam cu nerabdare sa vad si trupele din deschidere, ambele din Polonia.

Dagorath au un sunet de black metal traditional, autentic. Compozitiile lor construiesc, layer-by-layer, o imagine intunecata, rece si indepartata. Growl-ul suna bine, iar piesele mi-au mentinut interesul pana la sfarsit.

Au urmat cei de la Martwa Aura, ce surpriza placuta! Acestia au mentinut atmosfera black metal, cu un sunet primal, specific. Vocalul are o voce care se potriveste foarte bine cu stilul abordat, iar imaginea trupei este foarte puternica. Publicul a primit foarte bine prestatia trupei, sunetul a fost bun, abia astept sa ii revad, poate intr-un concert dedicat. Trupa a iesit de pe scena cu sunete atmosferice, care au continuat pana la show-ul Mgła.

Terasa de vara Quantic aproape s-a umplut, lucru care m-a bucurat enorm. Publicul din Bucuresti vine destul de rar la concerte black metal, mai ales in numar asa de mare. Insa cu un asa headliner, prezenta era obligatorie!

Pret de mai bine de o ora cei de la Mgła au sustinut un show de neuitat. Conceptul trupei pune in prim plan muzica, si nu aspectul vizual al membrilor sai, motiv pentru care artistii canta cu o panza neagra pe fata. Riff-uri repetitive, hipnotice, ritmuri alerte si accente permanente de la tobosarul trupei, multe maini in aer si o energie pe care o asteptam de mult. Cam asa a fost show-ul Mgła. Nu au lipsit nici melodii de pe noul album “Age of excuses”, dar nici piesele mele preferate: Exercises in Futility VI si V.

Per total, o seara de black metal, o gura de muzica proaspata, reintalnire cu prieteni si o atmosfera de neuitat.

Multumim Axa Valaha Productions si Final Step Productions. Pe cand un bis? :)

Iulia C.


Va prezentam in continuare cateva fotografii de la eveniment, by Cezar Cazan.

Galerie foto Dagorath

Galerie foto Martwa Aura

Galerie foto Mgła

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 30 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9762 RON
GBP 1 x GBP = 5,8519 RON
USD 1 x USD = 4,5851 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 30 mai 2024

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner